; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NCIS  Los Angeles

Doi actori din „NCIS: Los Angeles” părăsesc serialul la finalul sezonului 12

25 May 2021

Vestea bună este că serialul polițist „NCIS: Los Angeles' a fost reînnoit cu un nou sezon, al 13-lea, dar vestea proastă este că distribuția lui va suferi modificări: ne vom lua adio de la două personaje istorice, anunță Deadline.

Pentru fanii serialelor polițiste de la CBS a fost o perioadă plină de suspans, în care au tot fost anunțuri despre anulări („NCIS: New Orleans' ajunge la final), continuări („NCIS: Anchetă militară' va avea sezonul 19) sau noi începuturi („NCIS: Hawaii' va fi al treilea spin-off al francizei).

Nu se știa însă ce se va întâmpla cu „NCIS: Los Angeles', iar explicația ar putea fi faptul că nu toate contractele cu actorii ajunseseră la un final satisfăcător pentru toată lumea.

Și dacă LL Cool J (care interpretează personajul Sam Hanna) și Chris O’Donnell (care-l joacă pe G. Hallen) se vor întoarce și în următorul sezon, nu este cazul tuturor, doi actori emblematici ai serialului creat în 2009 de Shane Brennan nu vor mai fi în sezonul 13.

În fapt, Renée Felice Smith și Barrett Foa, care-i jucau pe Nell Jones și Eric Beal, vor lucra la ultimele lor cazuri, după cum a declarat showrunner-ul R. Scott Gemmill.

Renée Felice Smith și Barrett Foa, care-i jucau pe Nell Jones și Eric Beal, vor lucra la ultimele lor cazuri

Renée Felice Smith și Barrett Foa, care-i jucau pe Nell Jones și Eric Beal, vor lucra la ultimele lor cazuri

Renée Felice Smith ca și Barrett Foa fac parte din serial de foarte multă vreme. Sunt persoane foarte ambițioase, care au proiect personale, iar noi le-am oferit timpul liber de care au nevoie. Ni s-a părut că este momentul perfect pentru a-i lăsa să plece și pentru a da personajelor lor un final, sperăm noi, fericit', a explicat R. Scott Gemmill pentru TVLine.

În România, „NCIS: Los Angeles' poate fi văzut pe AXN, care difuzează acum sezonul al 11-lea. În Statele Unite, CBS a anunțat că sezonul al 13-lea va avea premiera în această toamnă.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare