Homepage  / Filme Online / Netflix

Cine sunt actorii celebri care s-au alăturat distribuției filmului „Peaky Blinders”. Anunțul făcut de Netflix

Cine sunt actorii celebri care s-au alăturat distribuției filmului „Peaky Blinders”. Anunțul făcut de Netflix
5

de Roxana Mirea,

Fanii așteaptă cu nerăbdare filmul „Peaky Blinders”, după ce au vizionat cu mare interes cele 6 sezoane ale serialului omonim. Cillian Murphy va relua rolul gangsterului din Birmingham, Tommy Shelby. Recent, Netflix a anunțat că, pe lângă Cillian, alți doi actori celebri vor face parte din distribuția filmului.

Barry Keoghan și Rebecca Ferguson joacă în filmul „Peaky Blinders” 

„Peaky Blinders” se întoarce. Cillian Murphy își va relua rolul gangsterului din Birmingham, Tommy Shelby, într-un nou film care va fi difuzat pe Netflix, realizat în asociere cu BBC Film.   

Revenirea lui Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby din filmul „Peaky Blinders” nu este o surpriză prea mare, având în vedere că vedeta din „Oppenheimer” și-a exprimat de multă vreme interesul de a juca într-un film „Peaky Blinders”, atâta vreme cât scenariul ar fi fost pe măsura așteptărilor. 

Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine”, a declarat Murphy pentru Netflix. „Este foarte satisfăcător să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea cinematografică a Peaky Blinders.” 

Până acum, Netflix a anunțat că, pe lângă Cillian Murphy, în filmul „Peaky Blinders” mai joacă Rebecca Ferguson și Barry Keoghan. 

Despre ce este filmul Peaky Blinders 

Filmul, care va intra în producție mai târziu în acest an, va fi o continuare epică serialului de șase sezoane, câștigătoare a mai multor premii. Cu acțiunea plasată în Birmingham între 1919 și 1934, „Peaky Blinders” a urmărit ascensiunea (și uneori decăderea) familiei Shelby în timp ce naviga într-o lume zguduită de schimbări sociale, economice și politice radicale.  

Harper, care a regizat episoade din primul sezon al serialului în 2013, va regiza noul film după un scenariu scris de creatorul „Peaky Blinders”, Knight. „Când am regizat pentru prima dată Peaky Blinders în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce va deveni serialul, dar știam că exista ceva în alchimia distribuției și a scenariului care părea exploziv”, a declarat Harper. „Peaky a fost întotdeauna o poveste despre familie – și astfel este incredibil de interesant să ne reunim cu Steve și Cillian pentru a aduce filmul publicului din întreaga lume pe Netflix.” 

„Peaky Blinders” Season 4 (2018)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ultima dată când l-am văzut pe Tommy Shelby, în finalul sezonului 6, acesta pleca pe un cal alb, cu intenția de a începe o nouă viață. Ce îi rezervă noul film? Complotul este încă foarte bine ascuns, dar Knight a făcut aluzie la faptul că lucrurile sunt pe cale să explodeze – și nu ne așteptăm la nimic mai puțin de la clanul Shelby. „Sunt cu adevărat încântat că acest film este pe cale să se întâmple”, a spus Knight. „Va fi un capitol exploziv în povestea Peaky Blinders. Fără bariere. Peaky Blinders, în plin război.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton