; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Colectiv 2

“Un an. Un minut şi o secundă”, un documentar despre Colectiv, la Digi24

25 October 2016

colectiv-2

La un an de la tragedia care a omorât 64 de tineri şi a rănit alte câteva sute, Digi24 prezintă lupta suprevieţuitorilor incendiului din clubul Colectiv pentru o viaţă normală. Documentarul „Un an. Un minut şi o secundă', o producţie „România furată', surprinde momente din viaţa actuală a unora dintre cei care se aflau în clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie 2015.

Producţia Digi24 va fi difuzată în premieră marţi, 25 octombrie, de la ora 21.00, apoi va putea fi din nou vizionată la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

Documentarul prezintă şapte poveşti ale unor oameni care fac tot posibilul, în fiecare zi, să-şi dea dreptul la o viaţă normală, cu trăirile, nemulţumirile, speranţele, revoltele şi amintirile lor.

„Timp de o oră, descoperim şapte poveşti impresionante ale unor oameni care fac tot posibilul, în fiecare zi, să-şi dea dreptul la o viaţă normală, cu trăirile, nemulţumirile, speranţele, revoltele şi amintirile lor. Tedy, Silviu, Marian, Nelu, Adina, Andreea şi Raluca sunt cei care au acceptat să arate României cât de adînci sunt încă rănile fizice şi psihice pe care focul le-a tatuat în sufletul şi pe pielea lor', au transmis reprezentanții postului Digi24 prin intermediul unui comunicat.

Echipa care a lucrat la documentarul „Un an. Un minut şi o secundă' este formată din Mădălina Chitu (reporter), Maria Racoviţean (imagine); Mihai Dragolea (montaj); Oana Despa (realizator).

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Goodbye to Gravity: A fost lansat videoclipul piesei „Heed the Call'

2. Discovery difuzează documentarul Dezastrul din Colectiv'

3. Discovery Networks face un documentar despre tragedia din clubul Colectiv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare