; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pierduti in transmisie (2)

Documentarul „Pierduți în transmisie” are premiera la History pe 13 august

05 August 2015

History va lansa în premieră și în exclusivitate un nou documentar: „Pierduți în transmisie.' Primul sezon va fi difuzat în fiecare joi, de la orele 21:00, începând cu 13 august.

Pierduti in transmisie (2)

Seria aduce împreună două personalități puternice, afaceristul din Nashville George Flaningen și prezentatorul Top Gear Rutledge Wood, împătimiți ai automobilelor.

George este un om de afaceri cu un simț ascuțit, ce nu a pierdut niciodată bani dintr-o tranzacție. Printre automobilele sale de preț se numără prima sa mașină, un AMC AMX din 1969, și Ford-ul Coupe Hot Rod din 1931, ce a aparținut tatălui său, ambele fiind recondiționate de Flaningen.

I se alătură Rutledge, care a adunat o mulțime de fani de pe vremea Top Gear. El este un împătimit al automobilelor, cu o preferință neobișnuită în acest domeniu. A deținut peste 80 de mașini și intenționează să colecționeze tot atâtea.

Acești doi prieteni se află în cea mai fascinantă excursie din America, salvând cele mai ciudate, mărețe și cool mașini din țară. Împreună, Rutledge și George vor peria garajele Americii pentru a salva subapreciatele exemple de stilizare auto pe care timpul le-a uitat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare