; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO va difuza documentarul „În lumina reflectoarelor Carrie Fisher și Debbie Reynolds”

„În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher și Debbie Reynolds” vine la HBO. Când e programată premiera documentarului

09 January 2017

Povestea relației dintre Carrie Fisher și Debbie Reynolds, documentarul „În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher și Debbie Reynolds' / „Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds', va fi difuzată sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 18.25, la HBO și va fi disponibilă și pe HBO GO.

HBO România aduce la o săptămână după premiera în SUA documentarul despre relația dintre cele două actrițe, mamă și fiică, Debbie Reynolds și Carrie Fisher. Carrie Fisher, prințesa Leia din „Star Wars' a murit pe 27 decembrie 2016, iar la o zi după, a murit și mama ei, Debbie Reynolds, actrița din „Cântând în ploaie'.

„Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds' a fost prezentat în secțiunea Cannes Classics la Festivalul de Film de la Cannes, de anul trecut. 

Documentarul avea programată premiera la HBO pentru martie 2017, dar după ce ambele actrițe au murit în decembrie 2016, canalul american a decis să îl reprogrameze pentru 7 ianuarie 2017.

La noi, documentarul „În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher și Debbie Reynolds' va fi difuzat sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 18.25, la HBO.

 

Alte articole: A murit actriţa Carrie Fisher. Prinţesa Leia din seria 'Star Wars' a avut o viaţă zbuciumată

Ce record a bătut Disney graţie „Rogue One: O poveste Star Wars'?

FOTO. Carrie Fisher s-a iubit cu Harrison Ford… în 1976!

A murit Kenny Baker, R2-D2 din „Războiul stelelor'

Recapitulează tot „Războiul stelelor' în numai 3 minute!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare