; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Documentarul „Backstreet Boys Show ‘Em What You’re Made Of” se vede la cinema

„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” se vede la cinema

21 January 2015

„Backstreet Boys: Show ‘Em What Youre Made Of', un documentar despre legendara trupă americană, va fi transmis la Grand Cinema & More pe 26 februarie, începând cu ora 21:00. 

În cadrul proiecției, fanii din România ai trupei vor putea viziona și un concert transmis în direct din Londra în cinematograful din Băneasa Shopping City, simultan cu sălile din Marea Britanie și Irlanda.

Documentarul „Backstreet Boys: Show ‘Em What Youre Made Of' se vede la cinema

Un film-portret deosebit de realist, „Backstreet Boys: Show ‘Em What Youre Made Of' evidențiază perioadele de glorie și momentele de cumpănă ale trupei, din perioada adolescenței până la maturitate.

Filmul surprinde aspecte cheie din viața artiștilor, care au condus la noi experiențe: scrierea unui nou album în 2012, la un studio din Londra, lansarea unui film si relansarea trupei, odată cu aniversarea a 20 de ani de la înființare.

După premiera documentarului, fanii Backstreet Boys vor putea urmări și un concert, transmis în direct prin satelit în cinematograf, în care trupa va interpreta unele dintre cele mai iubite melodii, precum „I Want It That Way', „Everybody' sau „As Long As You Love Me'.

Trupa, câștigătoare a numeroase distincții din domeniul muzicii și nominalizată la premiile Grammy, a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume și este recunoscută drept boy band-ul cu cele mai mari vânzări din istorie. Primele 9 albume au debutat în top 10 în Billboard Top 100 și au câștigat aur și platină în 46 de țări. Trupa a avut milioane de fani și în Europa, inclusiv în țara noastră. Backstreet Boys continuă să fie o figură esențială în cultura pop, primind chiar o stea pe legendarul Hollywood Walk of Fame, în 2013.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare