; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sylvester stallone schauspieler 3

Documentarul „40 Years of Rocky”, narat de Sylvester Stallone, va fi lansat online

04 June 2020

 La aniversarea de 40 de ani a peliculei de Oscar „Rocky', Sylvester Stallone le-a prezentat fanilor trailerul pentru noul documentar pe care l-a realizat despre pelicula-fenomen, notează Variety. 

În documentarul intitulat „40 Years of Rocky: The Birth of a Classic', actorul povestește cum a lucrat pentru prima peliculă a francizei filmată în 1976 și cum a ajuns aceasta să fie produsă. Mai mult, vor fi dezvăluite clipuri video din timpul filmărilor care nu au mai fost difuzate niciodată până acum. 

Actorul a mai dezvăluit în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram că scrie și la o biografie care va reda momente speciale din viața și cariera sa. 

„40 Years of Rocky: The Birth of a Classic' este regizat de  Derek Wayne Johnson, care a mai scris si regizat documentarul “John G. Avildsen: King of the Underdogs”, despre regizorul castigator de Oscar al filmelor “Rocky”, “Karate Kid” si “Lean on Me”.  Acesta nu este primul documentar despre farnciza cu pugilisti. În 2011, a fost lansat la TV „The Rocky Saga: Going the Distance”. 

„Este un fragment fermecător din istoria filmului narat de însuşi Rocky, Sylvester Stallone, şi va oferi publicului o experienţă intimă şi, pe alocuri, emoţională', a spus Johnson, citat de IndieWire.

Pelicula va fi lansată în mediul online prin sistemul de distribuție video on demand, însă nu a fost comunicată însă platforma aleasă de producători. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare