; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SymphonyForOurWorld_XAmbassadors_23

Documentar special Nat Geo WILD difuzat de Ziua Pământului: „Simfonie pentru lumea noastră”

02 April 2018

X Ambassadors și Bleeding Fingers Music colaborează la o compoziție originală pentru un uluitor omagiu simfonic adus planetei Pământ. „Simfonie pentru lumea noastră' are premiera de Ziua Pământului, 22 aprilie, de la ora 18:00, pe Nat Geo WILD.

Nat Geo WILD anunță că rockerii de la X Ambassadors, trupă ce a vândut milioane de albume, vor face echipă cu Bleeding Fingers Music, companie nominalizată la premiile Emmy și BAFTA, pentru a crea compoziția originală inclusă în documentarul special de Ziua Pământului, Simfonie pentru lumea noastră.

Ghidat de o compoziție din cinci părți – împărțită după criteriile aer, țărm, uscat, munți, cer – documentarul Simfonie pentru lumea noastră reprezintă o celebrare de o oră a planetei Pământ, în care se îmbină arta cu știința. Documentarul așază împreună imagini fascinante de istorie naturală caracteristice National Geographic cu o simfonie și temă originale, create de compozitorii Austin Fray și Andrew Christie de la Bleeding Fingers Music care, în colaborare cu trupa X Ambassadors, aduc un tribut emoționat pentru frumusețea și minunile lumii noastre sălbatice.

Simfonie pentru lumea noastră are premiera, fără anunțuri publicitare, pe 22 aprilie, de la ora 18.00, pe Nat Geo WILD.

Bleeding Fingers Music va insera elementele muzicale unice ale trupei X Ambassadors, cunoscuți pentru hit-uri precum 'Renegades', 'Unsteady' și recent lansatele single-uri Dont Stay' și Ahead of Myself', în compoziția originală pentru a genera o experiență muzicală fără precedent, purtându-și publicul, în același timp, într-o călătorie impresionantă ce-i dezvăluie cele mai frumoase spectacole ale vieții sălbatice de pe planetă.

„Este o mare bucurie să lucrăm cu celebrii X Ambassadors. Echipa mea de la Bleeding Fingers și cu mine suntem onorați să aducem laolaltă, din nou, muzicieni contemporani cu un acompaniament orchestral. Fără îndoială, contribuția trupei a îmbogățit tema și a adus compoziției acel ingredient care a dezlănțuit o energie nouă', a spus Russell Emanuel, CCO și CEO al Bleeding Fingers Music.

În afara documentarului, National Geographic va prezenta muzica originală creată pentru Simfonie pentru lumea noastră într-un turneu orchestral live, ce va debuta de Ziua Pământului la Louise M. Davies Symphony Hall din San Francisco. Pentru datele concertelor și pentru bilete, vizitați natgeo-symphony.com.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare