; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doctorul Valeriu Popescu vine la “Profesioniştii”

13 April 2013

Invitatul ediţiei din 13 aprilie a emisiunii “Profesioniştii” este un maestru al chirurgiei plastice: doctorul Valeriu Popescu. Un român care a făcut carieră în străinătate, la Hamburg, devenind celebru în breaslă printr-un procedeu chirurgical original, pe care l-au preluat chirurgi din lumea largă. Despre acest procedeu, dar şi despre munca sa de-o viaţă, aflaţi amănunte sâmbătă, de la 23.15, la TVR 1.

Eugenia Vodă îşi caracterizează invitatul drept „un profesionist al bisturiului cu un aer de Fred Astaire”, obsedat nu numai de muncă şi de performanţa de a fi, profesional vorbind, „mai neamţ decât nemţii”, dar şi de lansarea unor fermecătoare „sfaturi pentru un om de lume”, adresate elevilor din România…

„Doctorul Valeriu Popescu este un octogenar cu o tinereţe de invidiat, un invitat contra curentului, pentru o emisiune contra curentului!', mai spune realizatoarea TVR.

Emisiunea “Profesioniştii” a revenit la TVR 1 cu un sezon de premiere începând cu 2 martie. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, sculptorul Mihai Ţopescu, arhitecta Sanda Budiş s-au numărat printre invitaţii Eugeniei Vodă în noul sezon al emisiunii “Profesioniştii”, pe care telespectatorii o pot urmări în fiecare sâmbătă, la TVR 1. Întreaga colecţie de emisiuni poate fi urmărită şi online, pe portalul video al TVR, www.tvrplus.ro.

Despre “Profesioniştii”: Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea este difuzată de TVR 1 din anul 2000 şi a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler.

Emisiunea “Profesioniştii” a fost distinsă cu numeroase premii, printre care „Premiul Clubului Român de Presă” pentru cel mai bun talk-show, „Premiul criticii” pentru cea mai bună emisiune de televiziune, dar şi premiul APTR pentru talk-show. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii “Profesioniştii”, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare