; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doctorul lui Michael Jackson merge la închisoare

08 November 2011

Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a starului, a anunțat bbc.co.uk. Decizia ca Murray să intre la închisoare fost luată ieri, după mai multe zile de deliberări.

Verdictul a adus mulțumire atât familiei lui Michael Jackson, cât și în rândul fanilor, care scandau “Vinovat! Vinovat!” în timp ce procesul era pe rol la Curtea Superioară din Los Angeles.

Familia lui Michael Jackson a plâns, a strigat și, într-un final, a suspinat eliberată la aflarea verdictului. La Toya Jackson, sora megastarului, a spus chiar că sufletul fratelui ei se afla în curtea de judecată pe tot parcursul procesului.

„El era acolo și de aceea s-a făcut dreptate', a spus La Toya, în timp ce ieșea din clădirea Curții Superioare, a informat CNN.

„Sunt doar fericită că s-a terminat. Nimic nu îl va mai aduce înapoi, dar sunt doar fericită că (Murray, n.r.) a fost găsit vinovat', a spus Rebbie, o altă soră a artistului.

Murray a rămas neclintit la auzul verdictului, dar apoi a părut uluit că un polițist îl încătușează și îl conduce la închisoare. Medicul, care nu a avut voie să ceară eliberarea pe cauțiune, riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare și pierderea dreptului de a practica medicina. Sentința finală a va fi pronunțată pe 29 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare