; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doctori de mame

13 October 2008

Pur si simplu despre viata. Acasa incheie ciclul premierelor din aceasta toamna cu o alta productie Promance – “Doctori de mame” – care debuteaza pe 19 octombrie, de la ora 19.30.

Serialul spune povestea unor doctori care, pe langa misiunea lor de salvatori, traiesc propriile lor drame sau povesti de dragoste, iar mesajul este unul “aproape biblic -iubeste-ti aproapele. Si ca in orice demers bun, nu poate fi vorba decat despre iubire”, ne-a explicat Bebe Cotimanis. Actiunea are loc in cabinetul de ginecologie “Materna” si la sectia de ginecologie a unui spital bucurestean. Cazurile descrise sunt de cele mai multe ori situatii-limita, in care multi telespectatori se pot regasi. Pentru realizarea acestui serial, regizorul roman Peter Kerek (“Razboiul sexelor”) si-a unit fortele cu britanicii Craig Lines si Shani Grewal. Productia marcheaza revenirea pe micile ecrane a unor indragiti actori, cunoscuti din diferite telenovele de la Acasa: Vlad Zamfirescu (“Inima de tigan”), Lili Sandu (“Numai iubirea”, “Pacatele Evei”) si Constantin Cotimanis (“Daria, iubirea mea”, “Lacrimi de iubire”). Lili Sandu este fericita sa revina pe micile ercane, mai ales ca in ultimul an s-a concentrat asupra carierei muzicale. “In fiecare proiect in parte pun mult suflet si pasiune si sunt onorata ca am sansa sa joc alaturi de actori pe care ii apreciez foarte mult. In perioada in care am lipsit din productiile Acasa, am pus accent mai mult pe muzica si, timp de un an, am lucrat in Franta, alaturi de compozitori francezi, la un album pe care l-am lansat si se numeste «Under my soul»”, ne-a spus vedeta Acasa.

Intrigi multe
Personajele principale ale serialului sunt Mihnea Zaharescu (Vlad Zamfirescu) si Mara Manea (Medeea Marinescu), doi doctori, colegi de serviciu, care inca mai nutresc sentimente unul pentru celalalt, dupa o relatie trecuta si sfarsita din cauza reticentelor lui Mihnea de a-si intemeia o familie. Iubirea dintre cei doi este si mai mult pusa la incercare cand in scena isi face aparitia Diana Popovici (Lili Sandu), o femeie frumoasa si foarte ambitioasa. In afara de acest triunghi amoros, serialul prezinta si drama doctoritei Ana Dogaru (Eugenia Serban), care are doua relatii complicate: una cu fiica ei adolescenta si alta cu seful sectiei de ginegologie, Stefan Dinu (Constantin Cotimanis), care nu vrea sa o ia de nevasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare