; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dobrovolschi a ales: e da!

02 January 2006

Abia ne obisnuisem cu gandul, ametitor, ca Virgil Iantu nu mai e printre primi – adica vedetele postului Prima TV -, ca a si cazut peste noi numele noului prezentator al show-ului al carui prezentator era Virgil: Mihai Dobrovolschi!

Cum sa faci fata atator schimbari, ne-am zis! Dar am rezistat, ca sa va spunem voua povestea asa.
Plecarea lui Virgil Iantu din ograda televiziunii la care s-a facut cunoscut a fost repede acoperita de reprezentantii Prima TV, care au gestionat micuta criza cat se poate de eficient. Asa ca ne-au anuntat foarte repede ca, incepand din 5 ianuarie, gazda emisiunii-concurs “Da sau nu” se schimba, numele noului prezentator fiind, de altfel, destul de cunoscut
publicului autohton: Mihai Dobrovolschi. Sigur ca va suna familiar! Doar l-ati mai vazut la Pro TV, fiind unul dintre nonconformistii (putini) ai locului, si l-ati regasit apoi in TVR 1, dupa ce a preluat Marca inregistrata. Da, acelasi program nocturn prezentat anterior de Andi Moisescu, la Pro TV.
Daca Virgil a declarat la plecare ca nu se mai regasea in turnura vijelioasa pe care a luat-o numita televiziune, Mihai a preluat show-ul cu inima deschisa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare