; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Ungureanu & Crush vin la Distractis

23 June 2012

Cele două doamne Zăvoranu pot da în sfârşit frâu liber la invective, căci, în calitate de invitate la Distractis Show de la TVR 1, sunt puse faţă în faţă şi trebuie să vorbească despre operaţiile estetice la bărbaţi. Cel mai discutat şi „operat' subiect va fi, bineînţeles, cel al lui Pepe.

Alexandra Ungureanu & Crush vin sâmbătă la Distractis Show în calitate de invitaţi ai studioului lui Marian şi al Dorinei Dristor. Ei vor afla, la rubrica De ce râd chitarele, cum li s-a modificat piesa Hello astfel încât să devină din nou, la mulţi ani de la lansare, un mare hit.

Rubrica Garantat 0% abordează subiectul tehnologiei spaţiale.

„Nu vor fi detalii tehnice sofisticate, vom dezbate un conflict spontan, apărut la ferma domnului Balău, crescător de douăsprezece găini şi zece albine, fermă de unde domnul Heinz Gherman Oberth şi-a lansat prima rachetă total particulară din România. Şi cum albinele i-au ciuruit reactorul, racheta, în loc să ajungă pe Marte, a ajuns în poiata găinilor, reducându-le la două. Dar tot constructorul Oberth are soluţia pentru găinile lui Balău: trimite pe Marte cele două găini, care prin ouare, se vor înmulţi, astfel că, după zborul de câteva luni spre Marte, în rachetă se vor afla mai multe găini decât la Avicola Crevedia. Din păcate nu pe Pământ, ci pe Marte!', povesteşte actorul Silviu Petcu (grupul Distractis).

Tot la Distractis Show de sâmbătă, ora 20.00, primăria din satul Pârliţi analizează cererile de eliberare a carnetelor de producător agricol. Practic, se organizează un examen pentru a deveni ţăran. Ţăranul real nu primeşte carnetul pentru că nu îndeplineşte un criteriu stupid, în timp ce piţipoanca şi ţiganul şmenar, primul producător de kiwi din România, dau şpagă şi obţin documentul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare