Homepage  / Vedete străine

Doamna în negru! Lady Gaga, apariție spectaculoasă alături de logodnicul său la Festivalul de film de la Veneția

Doamna în negru! Lady Gaga, apariție spectaculoasă alături de logodnicul său la Festivalul de film de la Veneția
6

de Cătălina Matei,

Negrul iese cel mai bine în evidență pe covorul roșu, iar Lady Gaga a știut exact cum să marcheze apariția sa la Festivalul de film de la Veneția. Miercuri seara a avut loc premiera mondială a noului film în care artista joacă, „Joker: Delir în doi”, iar ținuta pe care a purtat-o a atras toate privirile.

Lady Gaga, apariție spectaculoasă alături de logodnicul său la Festivalul de film de la Veneția

Lady Gaga și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Veneția împreună cu logodnicul ei, Michael Polansky, la premiera peliculei „Joker: Delir în doi”, în care artista și Joaquin Phoenix au rolurile principale. După cum era de așteptat, apariția artistei a fost cât se poate de dramatică.

Lady Gaga a purtat o rochie neagră voluminoasă, o creație Christian Dior, iar pe cap a avut o pălărie atipică, din dantelă, relatează harpersbazaar.com. De asemenea, ținuta a fost completată perfect cu un colier cu diamante.

Venice Joker Folie A Deux PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bineînțeles, de la premieră nu a lipsit nici partenerul său din film, celebrul Joaquin Phoenix. Cei doi au fost îndelung ovaționați, apaluzele prelungindu-se timp de 12 minute și după proiecția filmului. Cu toate acestea, criticii nu sun încântați de „Joker: Delir în doi”, mai precis de scenariu.

Joaquin Phoenix și soția sa, pe covorul roșu la Festivalul de film de la Veneția, 2024

Noua peliculă urmăreşte povestea comediantului Arthur Fleck care este închis într-o secție de psihiatrie. Aici, el o cunoaște pe Harley Quinn, iubirea vieții sale şi cei doi pornesc apoi într-o aventură romantică. Lady Gaga intră în pielea iubitei lui Joker în filmul care, spun criticii, se apropie mai degrabă de un musical-psihologic.

Nu aș spune neapărat că acesta este de fapt un musical în multe privințe, este foarte diferit. Modul în care este folosită muzica este de a oferi personajelor o modalitate de a exprima ceea ce trebuie să spună, pentru că scena și dialogul nu au fost suficiente”, a declarat Lady Gaga la conferința de presă.

Lady Gaga și-a anunțat logodna în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

Lady Gaga și-a dezvăluit logodna în iulie, la Jocurile Olimpice de la Paris, când s-a referit la Michael ca fiind logodnicul ei în timp ce îl prezenta premierului Franței, Gabriel Attal. Atunci, o sursă a declarat pentru Page Six că artista și omul de afaceri erau logodiți de „câteva luni” înainte de anunțul ei.

Michael Polansky a cerut-o în căsătorie pe Lady Gaga în martie, chiar de ziua ei de naștere, când a împlinit 38 de ani. Cu toate acestea, artista a ținut vestea secretă, alegând să nu poarte inelul de logodnă la petrecerea ei aniversară pentru a nu fi fotografiată cu el.

Lady Gaga și Michael Polansky s-au întâlnit pentru prima dată la sfârșitul anului 2019, prin intermediul lui Sean Parker, co-fondatorul Napster și fostul președinte al Facebook. Prima lor apariție publică în calitate de cuplu a avut loc în februarie 2020, la Super Bowl. Atunci, compozitoarea a postat o fotografie pe Instagram alături de Michael, confirmând astfel relația.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton