; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu_credit VIVA

Divorţurile anului 2013

27 December 2013

2013 a fost anul în care unele vedete şi-au încheiat socotelile cu partenerii lor de viaţă. Ce cupluri au ajuns la divorţ anul acesta, vedeţi mai jos.

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu

După o relaţie de 15 ani, o căsnicie de 13 şi doi copii, Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) – foşti colegi la „Observatorul' Antenei 1 până când Andrei a acceptat postul de purtător de cuvânt al Guvernului, la care a renunţat între timp – s-au despărţit în mare secret primăvara trecută, dar informaţia a fost făcută publică la sfârşitul verii. De atunci, fiecare şi-a refăcut viaţa: ea cu medicul estetician Constantin Stan, el cu o avocată.  Declaraţia făcută înainte de nuntă – „Dacă unii au descoperit Calea Lactee, noi am descoperit Calea Andree'  (în TVmania, iulie 2000- n.r.) –  rămâne… istorie.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.

Şapte ani a durat mariajul Andreei Marin (39 de ani) cu Ştefan Bănică Jr. (46 de ani), iar anunţul divorţului (postat simultan pe conturile lor de Facebook, în ianuarie, imediat după se îmbarcaseră spre Dubai) a luat prin surprindere pe toată lumea, declanşând o nebunie mediatică. Ceea ce părea, iniţial, o despărţire prietenească, s-a lăsat, totuşi, cu unele „înţepături' publice între foştii soţi care au împreună o fetiţă. Acum fiecare îşi vede de drumul său: Andreea, alături de logodnicul turc Tuncay Öztürk, Ştefan alături de cântăreaţa Lavinia Pârva.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion

Până la urmă, nu toate poveştile au un happy-end ca în telenovele. A aflat-o pe pielea ei şi Diana Dumitrescu (30 de ani), vedeta serialelor de Acasă, care a divorţat de producătorul Ducu Ion (32 de ani), tot în secret, la începutul verii, după doar patru ani de mariaj. Motivele divorţului au rămas necunoscute publicului, iar subiectul infidelităţii a fost negat cu vehemenţă. La o lună după anunţ, Ducu Ion avea deja o nouă iubită, actriţa Ioana Blaj.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader

Vedeta de la Kanal D (39 de ani), cea de-a cincea nevastă a omului de afaceri Marcel Toader (50 de ani), a divorţat în vară – după 5 ani de mariaj şi un circ mediatic ca la carte. Acuzaţiile de infidelitate, de violenţă conjugală nu au lipsit din confesiunile făcute de ambii soţi la televiziuni concurente. Din toamnă, Gabriela a revenit la Kanal D, la emisiunea „Te vreau lângă mine!', unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, cântăreţul Tavi Clonda.

Şi ei s-au despărţit anul acesta!

Orlando Bloom (Legolas din „Stăpânul inelelor') a anunţat în octombrie că s-a despărţit de manechinul Miranda Kerr, cu care s-a căsătorit în 2010 şi cu care are un băiat de 2 ani.

Richard Gere e la al doilea mariaj eşuat (după cel cu Cindy Crawford): actorul a pus capăt unei căsnicii de 11 ani cu fostul manechin Carey Lowell, cu care are un băiat.

După un mariaj tumultos de opt ani, presărat cu violenţe conjugale, actorii Diane Lane şi Josh Brolin şi-au spus adio la începutul anului.

Jane Seymour a pus pus punct unui mariaj de 20 de ani cu producătorul James Keach, cu care are doi gemeni. Acesta este al patrulea mariaj ratat al actriei de 62 de ani.

Monica Belluci şi Vincent Cassel, care au împreună două fetiţe, au divorţat după 14 ani de mariaj. Deşi susţineau că aveau libertate deplină, nici asta nu i-a ajutat!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare