Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa din Beverly Hills. Cei doi ar putea pierde milioane de dolari în urma vânzării

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa din Beverly Hills. Cei doi ar putea pierde milioane de dolari în urma vânzării
15

de Cătălina Matei,

Deși nu au declarat nimci oficial până acum în ce privește relația lor, Jennifer Lopez și Ben Affleck par a fi tot mai aproape de divorț. Mai nou, cei doi și-au pus în vânzare proprietatea din Beverly Hills, o vilă superbă pe care o achiziționaseră anu trecut cu peste 60 de milioane de dolari. Vânzarea de acum, însă, le-ar putea aduce o pierderă consistentă.

Divorțul se apropie! Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând vila din Beverly Hills

După ce s-au mutat separat, nu au mai apărut împreună în public, iar Jennifer Lopez, mai slabă ca niciodată, și-a anulat turneul de vară „This Is Me… Live”, pentru a petrece timp alături de familie, divorțul dintre cei doi pare a fi iminent.

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck au scos la vânzare vila lor din Beverly Hills, pe care o achiziționaseră anul trecut. Potrivit TMZ, cei doi au apelat la agentul imobiliar Santiago Arana, iar vânzarea ar putea aduce o pierdere financiară de milioane de dolari pentru cei doi. Motivul? Din cauza comisionului și a impozitelor crescute.

Cuplul a cumpărat casa care se întinde pe 4.000 de metri pătrați la prețul de 60,85 de milioane de dolari în luna mai a anului 2023, la doar 10 luni după ce s-au căsătorit în Las Vegas.

Vila are 17 dormitoare, un complex sportiv, un bar, spații pentru relaxare în aer liber, piscină și o parcare imensă.

Jennifer Lopez and Ben Affleck home in Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ben Affleck consideră că mariajul lui a fost „o nebunie temporară”

Pe fondul zvonurilor despre despărțirea celor două celebrități, publicația PageSix susține că Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, este pregătit să încheie căsnicia de doi ani, afirmând că decizia de a se căsători cu Jennifer Lopez a fost rezultatul unei „nebunii temporare”.

O sursă a declarat pentru site-ul citat că actorul și-a „venit în fire” după ce anterior a fost atât de îndrăgostit de artista în vârstă de 54 de ani, încât nu putea gândi clar. „El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a revenit în fire și înțelege că nu există nicio modalitate de a funcționa”, declara sursă respectivă.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios „This Is Me…Now: A Love Story”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii de 16 ani ai lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în 2022. În prezent, conform presei mondene din SUA, cei doi locuiesc separat în Los Angeles, din cauza unor tensiuni majore între ei.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton