; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (74)

„Divorțul este iminent”: Căsătoria dintre Kim Kardashian și Kanye West ajunge la final după 6 ani

06 January 2021

Nu mai este cale de împăcare! După un an tumultuos cu discuții și încercări de împăcare se pare că relația dintre Kim Kardashian și Kanye West a ajuns la final, divorțul fiind „iminent', spun surse citate de DailyMail.

Mai multe surse au susținut că Kim se pregătește să solicite divorțul de soțul ei rapper, în timp ce se spune că el este sătul de tot clanul Kardashian.

Zvonurile despre o despărțire au urmat un an stâncos pentru cuplul în care au fost văzuți purtând discuții de „criză' după ce Kanye a acuzat-o pe Kim că a încercat să „mă închidă' și a spus că vrea să divorțeze de ea într-o serie de postări pe Twitter.

Kim Kardashian lucrează cu unul dintre cei mai buni avocați de divorțuri din Statele Unite

„El știe că s-a terminat' a spus o sursă celor de la People. Aceeași publicație scrie că Kim lucrează cu unul dintre cei mai buni avocați din domeniul divorțurilor, Laura Wasser.

Se pare că vedeta se pregătește să depună actele de divorț și se află în prezent în discuții cu Kanye despre împărțirea averii după ce au dus vieți separate în ultimul an, el petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

„El știe că a terminat. Kim s-a săturat și i-a spus că dorește o pauză pentru a-și da seama de viitorul ei', spune o sursă pentru PEOPLE, adăugând că West, în vârstă de 43 de ani, se pregătește și el să depună un dosar în instanță.

„Este bine. Este trist, dar bine. Știe că inevitabilul se va întâmpla și știe că va veni în curând', adaugă sursa.

Nu se știe însă când va decide Kim să depună divorțul

„Se va întâmpla în cele din urmă, dar ea se îndoiește', a mai spus sursa.

În timp ce Kim a încercat anterior să-și protejeze și să-și ajute soțul în timpul luptelor sale de sănătate mintală, „ea s-a maturizat' și acum „s-a săturat', a spus sursa.

„Este serioasă în privința examenului de barou și de a deveni avocat. Este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor', au mai spus surse citate de DailyMail.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare