Homepage  / Vedete străine

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a fost finalizat. Ce a decis judecătorul

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a fost finalizat. Ce a decis judecătorul
9

de Roxana Mirea,

Joe Jonas și Sophie Turner sunt singuri, din punct de vedere legal. Cei doi și-au finalizat divorțul, după ce starul pop și actrița din „Game of Thrones” au anunțat despărțirea în anul 2023. Recent, Sophie Turner a recunoscut că nu a fost mulțumită de modul în care a decurs despărțirea și că fiicele lor au fost victime în tot acest proces.  

Joe Jonas și Sophie Turner și-au finalizat divorțul 

Joe Jonas și Sophie Turner și-au finalizat divorțul. Starul pop în vârstă de 35 de ani a depus o cerere de divorț de actrița din „Game of Thrones”, în vârstă de 28 de ani, în Miami, Florida, în septembrie 2023, iar acum documentele judiciare depuse pe 6 septembrie arată că un judecător a decis că mariajul a fost „iremediabil destrămat” și a fost de acord să renunțe la perioada finală de așteptare de 20 de zile pentru a dizolva mariajul și a-i declara pe amândoi singuri din punct de vedere legal. 

Potrivit People, documentele precizează: „Căsătoria dintre părți este dizolvată și părțile sunt readuse la statutul de celibatar”. 

Termenii înțelegerii rămân confidențiali, însă în documente se afirmă că acordul este „în interesul părților și al acestei familii”. Fostul cuplu s-a căsătorit în Las Vegas în mai 2019 și sunt părinții a două fiice – Willa, de patru ani, și Delphine, de doi ani. Custodia fetelor a devenit o problemă majoră în timpul despărțirii, deoarece Sophie spera să crească fetele în Marea Britanie, țara ei natală, în timp ce Joe dorea ca ei să rămână în SUA. 

95th Academy Awards – Vanity Fair PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sophie Turner, nemulțumită de cum a decurs despărțirea de Joe Jonas 

Se crede că au ajuns la un acord temporar care le va permite fetelor să fie plimbate între SUA și Marea Britanie. După ce s-au despărțit în 2023, ei au împărtășit o declarație comună online care spunea: „După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt căsniciei noastre pe cale amiabilă. Există multe relatări speculative cu privire la motivul despărțirii, dar cu adevărat aceasta este o decizie comună și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de intimitate pentru noi și copiii noștri”. 

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, Sophie a recunoscut că nu a fost mulțumită de modul în care a decurs despărțirea – în special de impactul pe care l-a avut asupra copiilor. „Sunt nemulțumită de modul în care s-a desfășurat totul, mai ales când vine vorba de copiii mei. Ei sunt victimele în toate astea. Dar cred că facem tot ce putem. Sunt încrezătoare că ne putem descurca. Joe este un tată minunat pentru copiii noștri și asta este tot ce pot cere”, a spus ea. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton