Homepage  / Vedete româneşti

Încă un divorț pentru Britney Spears! Celebra cântăreață și Sam Asghari s-au despărțit după 14 luni de căsnicie

Încă un divorț pentru Britney Spears! Celebra cântăreață și Sam Asghari s-au despărțit după 14 luni de căsnicie
6

de Cătălina Matei,

Britney Spears nu are noroc în dragoste, căci și a treilea mariaj al său nu a ținut prea mult. După 14 luni de la căsătoria sa cu Sam Asghari, cântăreața a ajuns la divorț.

În ciuda aparențelor, susținute de postările din social media din ultimele luni, Britney Spears și Sam Asghari nu mai formează un cuplu fericit. Cei doi s-au despărțit după doar un an de mariaj, iar el a părăsit căminul conjugal. Principalul motiv al separării ar fi infidelitatea lui Britney Spears, potrivit celor de la TMZ.

Este doar o chestiune de timp până când Sam va intenta divorț”, a spus o sursă pentru publicația citată.

Între timp, cei de la Variety au scris că artista este reprezentată de o echipă importantă de avocaţi de la Hollywood pentru divorţ. Mai precis, Britney Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser, şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, potrivit sursei amintite mai sus.

Sam Asghari, fotomodel și antrenor de fitness, și Britney Spears s-au căsătorit în iunie 2022. Păreau fericiți împreună, însă presa de peste Ocean a semnalat probleme în mariajul lor încă de acum câteva luni.

Cei doi au semnat un contract prenupțial, pentru a nu împărți bunuri și finanțe în eventualitatea unei despărțiri. Urmau să aibă un copil, însă în mai 2022 Britney a anunțat că a pierdut sarcina.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Britney Spears, nefericită chiar și după ce a scăpat de tutela tatălui

Sam Asghari a cerut-o în căsătorie pe Britney Spears în septembrie 2021, iar cuplul s-a căsătorit în iunie 2022. Cei doi se întâlniseră cu mai bine de cinci ani în urmă, după ce se cunoscuseră pentru prima dată pe platoul de filmare al videoclipului din 2016 al lui Spears pentru „Slumber Party”.

În momentul în care cei doi s-au logodit, vedeta pop se afla încă sub tutela tatălui său. De altfel, când aceasta a depus mărturie spre sfârşitul celor 13 ani de tutelă, Spears a împărtăşit dorinţa ei de a se căsători cu Asghari şi de a avea mai mulţi copii, dar a susţinut că nu avea permisiunea de a face acest lucru. Motivul? Finanţele sale şi, în esenţă, fiecare aspect al vieţii sale erau controlate de tutorele ei, și  anume de tatăl ei, Jamie Spears.

În 2022, Britney Spears şi Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la casa lui Spears din Thousand Oaks, California, în faţa a aproximativ 60 de invitaţi, printre care Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore şi Paris Hilton. Tatăl ei, mama Lynn Spears şi sora Jamie Lynn Spears nu au fost prezenţi.

Căsătoria lui Spears cu Asghari a fost a treia a vedetei. Artista are doi fii adolescenţi, Sean şi Jayden, cu cel de-al doilea soţ al ei, Kevin Federline, fostul ei dansator de rezervă cu care a fost căsătorită între 2004 şi 2007. Cuplul a apărut în propriul reality show, „Britney and Kevin: Chaotic”, în 2005. Prima căsătorie a cântăreţei a fost cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, care a fost anulată în 2004, după ce au fost căsătoriţi timp de 55 de ore în total. În 2022, Alexander a stricat nunta lui Spears cu Asghari şi a fost arestat pentru că a intrat fără drept în casa ei.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton