; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teaser_Allegiant1

„Divergent: Allegiant” vine în România înainte de premiera în SUA

17 December 2015

Cea mai recentă ecranizare a francizei de succes „Divergent', care are la bază bestseller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera în România pe 11 martie 2016, cu o săptămână înainte de lansarea oficială a filmului „Divergent: Allegiant' în Statele Unite ale Americii.

teaser_Allegiant

Performanţa vine ca urmare a demersurilor întreprinse de compania Freeman Entertainment pentru securizarea lansării în premiera mondială a producţiei Lionsgate / Summit, „Divergent: Allegiant', în unele teritorii din Europa Centrală şi de Est, în care distribuitorul este operaţional.

În regia lui Robert Schwentke şi cu un scenariu semnat de Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage şi Stephen Chbosky, „Divergent: Allegiant' este o producţie americană care îi aduce în rolurile principale pe: Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Naomi Watts şi Jeff Daniels. Continuare a ecranizării „Divergent: Insurgent', filmul va fi precedat de „The Divergent Series: Ascendant', o producţie care de asemenea va fi distribuită de Freeman Entertainment în cinematografele din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare