; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   iubire în podgorie

DIVA va difuza o serie de filme romantice reunite sub titlul generic „Iubire în podgorie”. Când vor fi difuzate

08 August 2019

 Iubire în podgorie se numește noua serie de filme romantice cu parfum de viță de vie, ce începe duminică 11 august, de la 16:00, la DIVA. Timp de trei săptămâni după-amiezele romantice de duminică revin la DIVA cu trei filme, dintre care două sunt în premieră în România: Toamna la podgorie (Autumn In The Vineyard), Vara la podgorie (Summer In The Vineyard) și Nuntă la podgorie (Valentine In The Vineyard).

Toamna la podgorie este difuzat duminică, 11 august. Filmul spune povestea lui  Frankie Baldwin (Rachael Leigh Cook) și Nate Deluca (Brendan Penny), care își dispută dreptul de proprietate asupra unei podgorii. Din punct de vedere legal proprietatea este împărțită de cei doi, dar din punct de vedere sentimental, romantismul este declarat bun de folosință comun. 

A doua parte, Vara la podgorie difuzat în premieră duminică, 18 august, este anotimpul care va pune parteneriatul celor doi la încercare. Câte probleme pot apărea la un festival de vinuri și mâncare? 

Nuntă la podgorie, programat pe 25 august, este filmul care încheie seria despre oenologi, parteneriat și iubire. Nate și Frankie pregătesc o nuntă – surpriză, în timp ce continuă activitatea sezonieră la podgorie. 

Vă invităm la DIVA la o nouă serie romantică, Iubire în podgorie, cu trei filme difuzate începând de duminică, 11 august, de la 16:00!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare