; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diva Universal ştie ce vor femeile

14 March 2011

Postul Diva Universal a lansat pe 8 martie prima sa campanie de imagine, care e susţinută de patru bărbaţi reprezentativi din showbiz-ul românesc. Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu, Adrian Despot şi Marius Florea Vizante sunt cei care au devenit imaginea campaniei „Ştim ce vor femeile'.

Potrivit postului, femeile îşi doresc, printre altele, relaţii mai bune, o viaţă mai bună şi mult umor'. Aşa că Diva Universal îi încurajează pe bărbaţi, prin intermediul celor patru de mai sus, să înţeleagă femeile şi să devină partenerii ideali.

În acelaşi comunicat, lui Dobrovolschi, Ianţu, Adi Despot şi Vizante, care sunt protagoniştii a patru filmuleţe în curs de difuzare pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro (pe 8, 15, 22 şi, respectiv, 29 martie), li se atribuie patru calităţi: disciplinatul (Dobro), inteligentul (Ianţu), volubilul (Vizante) şi atentul (Despot).

În acelaşi timp, exemplele pozitive din campanie le includ şi pe protagonistele celor mai populare seriale de la Diva Universal, precum Soţia perfectă, Mediumul', În jungla oraşului' sau Soţii de militari'.

Mai mult, fiecare dintre cele patru filmuleţe cu vedetele autohtone are un punct comun cu unul dintre serialele enumerate anterior.

Iată cum îi descrie Diva Universal pe cei patru bărbaţi:

Disciplinatul Dobro

Se trezeste la ora 5.30 în fiecare dimineaţă de aproape 13 ani şi face cel mai bine cotat matinal din radioul românesc. E un leader de opinie cunoscut şi are fani înrăiţi (şi fane) care apreciază stilul lui cool şi relaxat'.

Inteligentul Ianţu

După miile de întrebări de cultură generală puse la «Vrei să fii miliardar?», Virgil Ianţu s-a ales cu un statut diferit: cel de supervedetă. Este unul dintre cei mai bine cotaţi prezentatori de televiziune, respectabil, stilat şi inteligent'.

Volubilul Vizante

Un mare nume al teatrului şi filmului românesc, Marius Florea Vizante întruchipează tipul volubil şi degajat. Compania lui e foarte căutată pentru repertoriul de replici comice şi talentul său incredibil care îi definesc personalitatea sa magnetică'.

Atentul Adi Despot

Muzician de talent, care scrie şi versurile pieselor pe care le compune, Adrian/Adi Despot este un spirit liber plin de sensibilitate, atent, serios şi plin de farmec'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare