; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miercuri, Diva Universal are program special „Marilyn Monroe”

15 August 2012

Fermecătoarea Marilyn Monroe a atras atenţia tuturor în timpul vieţii ei celebre, dar chinuite, ajungând însă să se bucure de o faimă şi mai mare după moartea ei. Pentru că în luna august 2012 se împlinesc 50 de ani de la dispariția tragică și misterioasă a celebrei actrițe americane, miercuri, 15.08, DIVA Universal v-a pregătit un program special, dedicat lui Marilyn Monroe.

Născută Norma Jeane Mortenson, bomba blondă şi sexy a cucerit publicul din întreaga lume şi a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Deşi dorită de milioane de bărbaţi, Marilyn nu a reuşit niciodată să găsească unul care să o facă să se simtă completă.

Blonda Marilyn', mini-seria TV în două părți difuzată de DIVA Universal pe 15.08, de la ora 17:00, este ecranizarea poveştii artistei, avându-i în rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson şi Patrick Dempsey.

Tot miercuri, 15.08, de la 21:00, urmăriți la DIVA Universal filmul Prinţul şi dansatoarea', regizat de Laurence Olivier, în 1957. O comedie romantică devenită clasică, în care joacă Marilyn Monroe şi Laurence Olivier, despre prinţul regent (Laurence Olivier) al unei ţări fictive, Carpathia, care vine la Londra pentru a asista la încoronarea noului rege al Angliei, dar se îndrăgosteşte de o dansatoare americană, pe nume Elsie Marina (Marilyn Monroe). Aceasta află însă de un complot periculos care îl vizează pe fiul prinţului, iar relaţia celor doi ameninţă să declanşeze un incident internaţional.

Nu pierdeți cele două producții – Blonda Marilyn', de la ora 17:00 și Prinţul şi dansatoarea', de la 21:00 –  miercuri, 15.08, la DIVA Universal!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare