; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

WindowWonderland_Chyler Paul_055 r

Diva Universal aduce Crăciunul pe micile noastre ecrane

29 November 2013

Diva Universal vă ajută să intraţi în atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Între 2 și 20 decembrie, de luni până vineri, începând cu ora 15:00, postul va difuza câte un film dedicat Crăciunului. Grupate sub titlul “Cât mai e până la Crăciun?”, filmele dedicate Sărbătorilor sunt comedii, filme de dragoste sau povești clasice ecranizate.

Pe 2 decembrie Diva Universal difuzează pelicula Carol, e Crăciunul! (It’s Christmas, Carol!) – cea mai recentă reinterpretare a cărţii clasice a lui Charles Dickens, O poveste de Crăciun.

Nuntă de Crăciun (A Christmas Wedding Date – 3 decembrie) prezintă o femeie de afaceri de succes, care se întoarce în orăşelul natal de Sărbători şi descoperă că viaţa ei din liceu se tot repetă! Iniţial frustrată de această buclă temporală pe care o tot retrăieşte, ea îşi dă seama, în cele din urmă, că astfel i se oferă şansa de a relua legătura cu cei de care nu ar fi trebuit să se îndepărteze.

Bătălia beculeţelor (The Battle of the Bulbs, pe 4 decembrie) este o poveste de Crăciun mai degrabă comică, în care Bob Wallace (Daniel Stern, din seria de filme Singur acasă), tipul care are grijă ca de fiecare dată să aibă cel mai impresionant decor cu luminiţe de Crăciun din cartier, este acum pus în umbră de noul lui vecin (Matt Frewer, din serialul Eureka). Lesne de ghicit – în scurtă vreme rivalitatea lor scapă complet de sub control!

În Nu-mi place Crăciunul (Anything But Christmas, pe 5 decembrie), John (Sergio di Zio, din serialul Flashpoint) are de gând să o ceară de soţie pe iubita lui, Grace (Elaine Hendrix), dar marele obstacol îl constituie groaza lui faţă de perioada Crăciunului. Va reuşi relaţia celor doi să reziste pe durata Sărbătorilor?

Iubire de Crăciun (Love for Christmas, pe 6 decembrie), o adaptare a celebrei cărţi de sezon O poveste de Crăciun, aduce laolaltă un cuplu mai puțin obișnuit, format din Heather (Shantel VanSanten, din serialul Ruleta destinului), un spirit liber, şi Bobby (Rob Mayes, din 90210), un ofiţer de Marină.

Briana Evigan joacă rolul lui Cassie, a cărei afacere cu brioşe este singurul lucru care merge bine în viaţa ei, în filmul O stea de Crăciun (A Star for Christmas, pe 9 decembrie). Asta până când Cassie se îndrăgosteşte de un tip misterios, care se dovedeşte a fi excentricul actor Alex Gray (Corey Sevier, din serialul Agenţia Psych). Vitrina de Crăciun (Window Wonderland, pe 10 decembrie) urmărește rivalitatea dintre doi angajaţi ai unui respectabil magazin universal, care concurează pentru onoarea de a amenaja vitrina festivă de Crăciun, dar în final află că este posibil să aibă în comun mai multe decât ar fi crezut iniţial. În rolurile principale: Chyler Leigh (Anatomia lui Grey) şi Paul Campbell.

Un star rock blazat acceptă să dea un concert într-un orăşel, în Ghici cine cântă de Crăciun (Guess Who’s Coming to Christmas, pe 11 decembrie). Iniţial sufocat de plictiseala vieţii de provincie, va ajunge în scurt timp să prindă gustul acestui nou stil de viaţă şi să se întrebe dacă nu cumva el este cel care are de pierdut în acest context. În rolul principal: Drew Lachey.

Joi, 12 decembrie, Diva Universal va difuza, tot de la ora 15:00, pelicula O, brad frumos (Fir Crazy/Oh, Christmas Tree), despre o tânără care detestă Crăciunul, dar descoperă spiritul sărbătorii după ce acceptă să se ocupe o ultimă dată de standul cu brazi de Crăciun al familiei.

Urmăriți, așadar, filmele de Crăciun de la Diva Universal: Cât mai e până la Crăciun?, între 2 și 20 decembrie, de luni până vineri, de la ora 15:00!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare