; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diva se întoarce să petreacă Crăciunul… în familie

18 December 2009

Radulescu

Mihaela Rădulescu va fi gazda ediţiei speciale din 25 decembrie de la Antena 1, „Crăciun în familie'. Pe lângă detalii despre emisiune, „diva' ne-a spus şi ce-şi doreşte pentru 2010.

Când ai în spate o carieră în televiziune de 13 ani este greu să stai departe de micul ecran, mai ales când emisiunile tale sunt urmărite de foarte mulţi telespectatori. Este şi cazul Mihaelei Rădulescu, care a acceptat să prezinte emisiunea specială din 25 decembrie de la Antena 1. „Am acceptat şi propunerea de a prezenta ediţia specială de Crăciun, doar pentru că am văzut ce audienţe uriaşe au făcut cele două ediţii de „Miss ROmândria' (difuzate pe 29 noiembrie şi 1 Decembrie – n.r.). Publicul şi Antena 1 m-au convins să fac şi această ediţie, dar am refuzat multe alte propuneri', a spus Mihaela.

Ea ne-a mărturisit că emisiunea „va fi una grozavă. Are exact linia tradiţională a divertismentului de calitate, acela de care le e atât de dor românilor: are momente de umor cu actori profesionişti, pe texte scrise cu umor şi bun simţ, la care s-au făcut ore în şir de repetiţii. Are nume mari din showbiz, adică artişti talentaţi, care vin cu bucurie la emisiunile mele, fără teama de a fi puşi în situaţii ridicole sau fără să fie întrebaţi despre viaţa lor intimă. E o paradă şi un spectacol de artişti valoroşi: Iris, Andra, Andreea Bănică, Mirabela Dauer, Vlad Miriţă, Nico, Irina Loghin, Anda Adam, Dida Drăgan şi Bodo într-un duet de excepţie, Mădălina Manole, Ion Haiduc etc….' Tot în cadrul emisiunii, Mihaela va ajuta şi la alegerea celui mai bun Moş Crăciun, dintre patru concurenţi foarte cunoscuţi şi îndrăgiţi de public.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare