; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O nuntă de vis

Diva intră în sezonul nunților și va difuza filme despre nunți. Filme noi în premieră în România

01 May 2021

Din 2 mai, duminica de la 16:00 și 18:00, DIVA va difuza câte două filme dedicate nunților.

Pe 2 mai publicul este invitat la o Nuntă la Graceland (Wedding at Graceland), film difuzat în premieră în România. Crăciunul la Graceland i-a adus împreună, iar acum Laurel şi Clay vor să se căsătorească la reşedinţa din Graceland, dar va merge totul conform planului? De la ora 18:00 publicul are întâlnire cu Ultima domnișoară de onoare (The Last Bridesmaid).

 

Duminică, 9 mai, de la ora 16:00, are premiera în România filmul Sora mirelui (Sister of the Groom) cu Alicia Silverstone și Jake Hoffman. Audrey află că fratele ei vrea să se căsătoreacă și este surprinsă când își cunoaște viitoarea cumnată. Marele eveniment aduce și dezvăluirea multor secrete. De la ora 18:00 urmează filmul Prietenă și mireasă (BFF Bride).  

 

DEC.18, 2020 – Alicia Silverstone and Tom Everett Scott in “Sister of the Groom” (. Photo Presence Pictures

 

16 mai vine cu două filme cu… antrenoare de mirese. Filmele Mireasa perfectă (The Perfect Bride) și Mireasa perfectă: Clopote de nuntă (The Perfect Bride: Wedding Bells) încep de la ora 18:00!

Nunțile cu peripeții sunt programate și pe 23 mai: Aventură în doi: Căsătoria (All of My Heart: The Wedding) și Nuntă la podgorie (Valentine in the Vineyard). 

O altă premieră în România este și filmul O nuntă de vis (Weeding of Dreams) programat pe 30 mai, de la ora 16:00. Debbie Gibson interpretează rolul lui Debbie Taylor, o artistă dintr-un micuț oraș, care încearcă să își regăsească drumul către industria muzicală, în timp ce organizează propria nuntă.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare