; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Truly, Madly, Sweetly Final Photo Assets

DIVA întâmpină toamna cu o serie de filme romantice începând de duminică, 29 septembrie

10 September 2019

DIVA întâmpină toamna cu o serie de filme romantice începând de duminică, 29 septembrie de la 16:00. 

Pe măsură ce toamna se instalează, romantismul sporește cu un nou film în premieră în România, în fiecre duminică de la 16:00. Filmul Brioşe cu dragoste' (Truly Madly Sweetly) deschide această serie și ilustrează povestea lui Natalie. Proprietară a unei brutării mobile, Natalie îl întâlnește pe Eric, manager în finanțe, în fața unui avocat, care îi înștiințează că au primit ca moștenire o clădire, monunet istoric,  în care a funcționat o brutărie faimoasă. Prinși în aceast parteneriat, cei doi sunt nevoiți să renoveze împreună clădirea și să facă față romantismului care înflorește. 

Noi filme în premieră sunt asteptate și în octombrie: Sub soarele toamnei' (Under the Autumn Moon) este despre o femeie de afaceri care își schimbă prioritățile când intră din nou în contact cu natura (6 octombrie). 

Kelly Rutherford (Gossip Girl) vine la DIVA în filmul Dragostea, desigur' (Love, of course), unde o interpretează pe Amy, care întâlnește un profesor carismatic, ce o va învăța câte ceva despre ea (13 octombrie); Aventură în doi: Căsătoria' (All of My Heart: The Wedding) spune povestea unui cuplu nevoit să cedeze proprietatea unui han, unei rude îndepărtate (20 octombrie).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare