; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HAWAII FIVE 0

DIVA difuzează în maraton sezoanele 7, 8 și 9 din serialul „Hawaii 5.0”

09 July 2020

DIVA a anunțat că va difuza un maraton al serialului „Hawaii 5.0'. Fanii serialului cu Alex OLoughlin în rol principal vor putea urmări sezoanele șapte, opt și nouă ale seriei începând de luni, 13 iulie.

Vara aceasta Lt. Steve McGarrett (Alex OLoughlin) se prezintă la datorie în nopțile calde de vară și investighează, alături de echipa sa, fapte teroriste, răpiri, crime și jafuri. Mai precis, începând cu 13 iulie, de luni până joi, DIVA va difuza trei sezoane, câte 6 episoade de luni până miercuri și 7 episoade joia.

 

Intervalul 13  – 16 iulie aduce în atenția publicului sezonul 7. Cele 25 de episoade vor rula de luni până joi, de la 20:00. Dacă vă era dor de Daniel Dae Kim și de Grace Park, sezonul 7 este șansa perfectă să îi revedeți. În roluri episodice apar și Lou Diamond Phillips, Claire Forlani și William Forsythe.

În 20-24 iulie vine la DIVA sezonul 8. În acest sezon verii Chin și Kono părăsesc echipa pentru propriile proiecte pe continent. Tot în acest sezon echipa se mărește. Steve McGarrett și Det. Sgt. Danny Williams (Scott Caan) o recrutează de la academie pe Tani Rey (Meaghan Rath) și pe fostul pușcaș marin Junior Reigns (Beulah Koale). Soțul lui Kono, Adam Noshimuri, se întoarce totuși în Hawaii pentru un rol important care este pus în pericol de trecutul său.

27-30 iulie este perioada  în care este difuzat sezonul 9. Din acest sezon face parte și episodul cu numărul 200. În episodul aniversar, echipa este transportată în timp, în anii 40, unde McGarrett investighează un caz nerezolvat. Alături de Alex OLoughlin (Steve McGarrett), Scott Caan (Danny Danno' Williams), Chi McBride (Lou Grover), Jorge Garcia (Jerry Ortega), Meaghan Rath (Tani Rey), Beulah Koale (Junior Reigns), Taylor Wily (Kamekona) și Kimee Balmilero (Noelani Cunha) sunt prezenți și ei în al nouălea sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare