Homepage  / Televiziune

Diva difuzează miniseria franceză „Knok”. Poveste, distribuție, dată de lansare, trailer

Diva difuzează miniseria franceză „Knok”. Poveste, distribuție, dată de lansare, trailer

de Mioara Tronaru,

Diva difuzează cele șase episoade ale miniseriei polițiste franceze „Knok” (2024), în care un mărunt angajat al unei companii are parte de o reconversie profesională de zile mari. Iată când vor fi difuzate episoadele.

Despre ce e vorba în „Knok”

Viața lui Quentin (Johann Cuny, care a avut un rol episodic și în „Căpitanul Marleau”) n-a fost niciodată cine știe ce palpitantă, dimpotrivă, timid și timorat, bărbatul trecut de prima tinerețe încearcă să se strecoare cât mai nevăzut.

La serviciu, unde e un mărunt angajat al unei companii care produce pisoare, încasează non-stop remarcile sarcastice ale șefului care vrea să-l dea afară. Acasă îl așteaptă o altă serie de bullying din partea nevestei, care vrea să divorțeze de un așa ratat.

Nimic nu-i merge bine, iar viitorul se profilează sumbru. Dar ce urmează o să-i depășească toate așteptările. Într-o zi, asistând fără să vrea la un schimb de focuri în toaleta unei benzinării, nu-și poate reprima impulsul de a o salva pe femeia implicată. Femeia, Blanche (Sylvie Testud, premiul César pentru „Teama”/„Stupeur et Tremblements”), nu e însă vreo demoazelă în necaz. E o ucigașă plătită care-și ia comenzile de pe aplicația secretă Knok+, care intemerediază asasinate la comandă.

Martor involuntar la toată tărășenia, Quentin nu mai are decât o singură opțiune: să devină și el ucigaș pentru Knok+. Între voință și putință, sunt însă destule provocări: cum mânuiești o sabie dacă n-ai pus niciodată mâna pe una, cum tragi cu o armă, cum scapi de un cadavru și, mai ales, cum faci toate astea cu poliția pe urme, cu un șef enervant în coaste și o soție cicălitoare pe cap…

Timp de trei zile, de pe 15 până pe 17 august, zilnic de la ora 22.00, Diva difuzează cele șase episoade ale miniseriei polițiste franceze „Knok” (2024), în care un mărunt angajat al unei companii are parte de o reconversie profesională de zile mari.

Filmările au avut loc în cursul anului trecut

Filmările pentru „Knok” au debutat în aprilie 2023, iar miniseria a avut premiera în Franța un an mai târziu, în aprilie 2024, pe canalul specializat în producții polițiste 13e rue și pe platforma Universal+. Publicul a fost încântat de povestea originală, creată de scenariștii Guillaume Duhesme, Bastien Ughetto și Lucie Moreau, și de jocul actorilor. Iar dacă în cazul lui Sylvie Testud toată lumea știa că va fi excelentă, surpriza cea mare a fost partenerul ei, mai puțin cunoscutul Johann Cuny, care s-a descurcat foarte bine cu personajul său, aflăm de pe AlloCiné.

În același timp, internauții și-au pus și problema moralității în toată această afacere cu crime comandate online, în care uciderea unei persoane este considerată un job ca oricare altul, care poate fi pus într-un excel și analizat din punctul de vedere al profitabilității. Dar acest lucru rămâne la latitudinea spectatorului, așa cum spune Sylvie Testud într-un interviu pentru canalul de YouTube Lubiie: „Dacă banii nu au miros pentru dumneavoastră, faceți click pe Knok+”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton