; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Aproape in paradis (5)

Diva difuzează în premieră un nou serial, „Aproape în paradis”

24 May 2021

Decoruri superbe, plajă și apă minunate și un Christian Kane perfect integrat în peisaj. Ar putea fi într-adevăr paradisul dacă nu ar fi doar o stațiune de lux, plină de jet-skiuri și răufăcători din toată lumea. Întreaga poveste la Diva, în noul serial „Aproape în paradis', care începe luni, 24 mai, la ora 21.00.

Dacă v-a plăcut „Hawaii 5.0', atunci ar trebui să urmăriți și „Aproape în paradis', care e un serial cu multă acțiune și ceva umor, doar că acțiunea nu e plasată în Hawaii, ci în Filipine!

Fostul agent al brigăzii antidrog, Alex Walker (Christian Kane), a fost nevoit să se pensioneze anticipat din motive medicale. Trădarea fostei sale partenere și hipertensiunea arterială l-au exilat pe o mică insulă din Filipine, unde s-a reprofilat ca manager al unui mic magazin de suvenire, plasat strategic într-un hotel de lux. 

Ideea lui genială a fost aceea de a se muta departe de lumea dezlănțuită, pe o insulă tropicală, unde să uite de toate necazurile. Dar cadrul idilic nu-i seduce numai pe cei puternici și bogați, ci atrage ca un magnet și elita criminalității din întreaga lume. 

Așa că în ciuda eforturilor sale de a-și savura în liniște pensia, Alex Walker devine mai ocupat decât era atunci când se ducea la muncă! Nu se poate plânge însă prea mult pentru că îi și cam place să trăiască periculos.

Pe Christian Kane, interpretul rolului principal, îl știm din serialul „Bibliotecarii', în original „The Librarians' (2013), unde avea rolul Jake Stone. „Bibliotecarii' a fost difuzat în trecut tot de Diva.

Din distribuție mai fac parte Samantha Richelle, Arthur Acuña, Nonie Buencamino și Ces Quesada. 

 

Detalii despre producția serialului

„Aproape în paradis', în original „Almost Paradise' (2020), are (deocamdată) un singur sezon de 10 episoade a câte 45 de minute. Este primul serial american filmat în întregime în Filipine, chiar pe insula Cebu, unde este plasată acțiunea, aflăm de pe Deadline. Asta și pentru că Dean Devlin, unul dintre creatorii și producătorii serialului, este filipino-american. S-au folosit tehnicieni filipinezi și chiar și localnicii au ajutat cu mare entuziasm întreaga producție. 

„Aproape în paradis' a putut fi văzut în Statele Unite în rețeaua WGN America, care însă nu a comandat și un al doilea sezon. Dar în vara anului trecut, într-un interviu pentru TV Series Finale, Dean Devlin lăsa să se înțeleagă că o anume platformă, pe care nu a numit-o, ar fi interesată de producția lui și de o eventuală continuare a acesteia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare