; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA difuzează filmul „King Kong” vineri, 28 aprilie, în cadrul filmelor de vineri seară (2)

DIVA difuzează filmul „King Kong” vineri, 28 aprilie, în cadrul filmelor de vineri seară

28 April 2017

DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula „King Kong' din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. „King Kong' va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seară.

 Vezi galeria foto >

Filmul se bucură de efecte vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții.

De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson.

Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă King Kong există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, King Kong este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul „Filmelor de vineri seara de la DIVA', difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie ați mai putut urmări: „Tornada' (7 aprilie), cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei, pelicula de acțiune și aventuri „Mumia revine' (14 aprilie), cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson și thrillerul dramatic „Orașul infernului' (21 aprilie), cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

CITEȘTE ȘI:

King Kong și-a câștigat și el dreptul de a avea un serial

King Kong și Godzilla sunt așteptați în același film

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare