; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hawaiii 5.0

Diva aduce din septembrie sezonul 7 din „Hawaii 5.0”

16 August 2017

Răsturnări de situație, criminali periculoși, probleme personale și multe surprize ne așteaptă în noul sezon, cel cu numărul 7, al serialului „Hawaii 5.0', pe care postul DIVA îl va difuza în premieră de luni, 11 septembrie, de la ora 21.00 (în fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade noi – sezonul are 25 de episoade).

 

În debutul sezonului 7, când corpurile a doi criminali în serie sunt găsite pe insulă, cu piese de şah în gură, Steve McGarrett (Alex OLoughlin) şi echipa pornesc în căutarea vinovatului, iar temerile legate de siguranţa turiştilor din Hawaii cresc.

Întoarcerea lui Catherine (Michelle Borth) se dovedește a fi un moment critic pentru Steve, în timp ce Chin (Daniel Dae Kim) se luptă să păstreze custodia Sarei. Max părăsește Hawaii și pleacă în Africa, iar Danny (Scott Caan) se gândește să se retragă, în timp ce se implică în viața sentimentală a fiicei sale, Grace, cu ajutorul lui Lou. În paralel, Adam este eliberat din închisoare, iar Jerry primește, în sfârșit, insigna de membru al echipei 5.0.

În noul sezon apar și Lou Diamond Phillips, Claire Forlani și William Forsythe.

Sezonul 7, cel mai recent al serialului, este ultimul în care apar actorii Daniel Dae Kim și Grace Park, interpreții personajelor Chin Ho Kelly și Kono Kalakaua: în iulie, aceștia au refuzat să continue munca la „Hawaii 5.0' pentru că nu ar fi primit aceleași salarii precum colegii lor Alex OLoughlin și Scott Caan.

Sezonul 8, următorul, din „Hawaii 5.0' va începe în SUA pe 29 septembrie 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare