; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Îmbuteliat cu dragoste   Bottled with Love

Diva a pregătit un weekend cu programe speciale de Valentine’s Day

29 January 2020

trece cea mai romantică perioadă a anului alături de DIVA și urmărește Valentines Day la DIVA în perioada 14-16 februarie, de la 16:00. DIVA vă propune un weekend cu filme dedicate iubirii, care să vă introducă în atmosfera romantică. 

Duminică, 16 februarie, de la ora 16:00, are premiera filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love), despre o fată care își deschide inima și scrie o scrisoare, pe care o introduce într-o sticlă și o aruncă în mare. Câteva luni mai târziu, un bărbat descoperă scrisoarea din sticlă și decide să o caute. Din distribuție fac parte: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker și Kate Isaac.  

 

Pe 14 februarie sunt programate filmele: Meniu cu dragoste (Love on the Menu), Paris, vin și dragoste (Paris Wine & Romance), Vacanța (The Holiday), Dragoste la Paris (Love Locks).

Pe 15 februarie vor rula filmele Nuntă la podgorie (Valentine in the Vineyards), Zilele îndrăgostiților (Valentines Again), Bărbatul perfect (Perfect Man), Dragostea, desigur (Love Of Course).

16 februarie aduce filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love) urmat de Iubirea prinde aripi (Love Takes Flight), Vacanță All Inclusive (Couples Retreat) și Pețitor cu blăniță (Love To the Rescue).

În luna iubirii urmărește Valentines Day la DIVA, în perioada 14-16 februarie, cu patru filme romantice pe zi, începând cu ora 16:00. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare