; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Distrugătorii de căsnicii de la Hollywood

17 May 2012

Celebritățile de la Hollywood, la fel ca oricine de altfel, uită de orice regulă când vine vorba de dragoste. Unele vedete, printre care și Angelina Jolie, nu s-au ferit să distrugă căsnicii pentru a-și asigura propria fericire, iar mai toate poveștile de iubire au început pe platourile de filmare.

Fie că s-au consumat repede, fie s-au transformat în căsnicii durabile, pasiunile care au luat naștere la locul de muncă le-au marcat viețile starurilor de cinema de mai jos.

angelina-jolie-brad-pitt_hepta_987002

Picture 1 of 5

Angelina Jolie și Brad Pitt. Deși toată lumea vorbește acum de logodna și de viitoarea lor nuntă, se pare că nimeni nu mai pune mare preț pe faptul că Angelina i-a distrus căsnicia lui Brad cu Jennifer Aniston. Povestea de iubire dintre Angelina și Brad a început, acum șapte ani, pe platourile de filmare ale peliculei „Dl. și Dna Smith”, deși Brad Pitt a recunoscut abia recent acest lucru.

Merită să ne amintim că, la doar o lună de când Aniston a depus actele de divorț, Brad a plecat alături de Angelina taman în îndepărtata Kenya.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare