; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BNjU3Yzc1MGQtNTI3ZC00YzgwLWIwMmEtNDNiMDc4MGIxNmIxXkEyXkFqcGdeQXVyMDc2NTEzMw@@._V1_

Distribuitorul american GKIDS a cumpărat noul film al Ancăi Damian, „Extraordinara călătorie a Maronei”

20 June 2019

După ce a câștigat în 2012 marele premiu la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, cu „Crulic – Drumul spre dincolo' / „Crulic: The Path to Beyond', anul acesta, regizoarea româncă Anca Damian s-a prezentat în festival cu „Extraordinara călătorie a Maronei' / „Maronas Fantastic Tale', o coproducție România-Franța-Belgia.

 Vezi galeria foto >

Noua animație a Ancăi Damian, „Extraordinara călătorie a Maronei', spune povestea cățelușei Marona, care-și rememorează prin flash-back-uri întreaga viață. Cu ajutorul unei animații polimorfe și poetice, regizoarea a captivat publicul și a cucerit critica la Festivalul de la Annecy.

Drepturile de distribuție internațională pentru „Extraordinara călătorie a Maronei' sunt deținute de Charades, care a vândut recent o altă animație de succes la Annecy și la Cannes, „I Lost My Body', către Netflix. Și-apoi a vândut filmul Ancăi Damian distribuitorului american GKIDS, anunță Cartoon Brew.

„Noi am fost foarte impresionați de film încă de când am văzut primele imagini. Combinația unică de inventivitate vizuală și poveste universal valabilă va merge direct către inimile spectatorilor care-au avut norocul să aibă măcar o dată în viață un câine', a declarat șeful GKIDS, David Jesteadt, despre noua achiziție, „Extraordinara călătorie a Maronei'.

„Echipa de la Charades a fost foarte încântată de faptul că GKIDS a fost vrăjit de acest film foarte special. Și suntem siguri că-i va oferi distribuția pe care o merită pe piața americană', a declarat și cofondatorul Charades, Carole Baraton.

„Extraordinara călătorie a Maronei' va avea premiera în cinematografele românești pe 4 octombrie 2019.

Puteți vedea aici trailer-ul animației „Extraordinara călătorie a Maronei':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare