; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Distractis” a pregătit noi scenete

27 November 2011

Duelurile politice au ţinut pagina întâi a presei din Romania în săptămâna care tocmai se încheie. ChiXFactor nu putea rata decăderea din drepturi a fostului Şef de la Senat, Mircea Geoană. Ultimul şi cel mai răsunator chix dat de domnul Geoană va fi reconstituit în duelul dintre fostul şi actualul preşedinte al PSD, Voctor Ponta, chiar în faţa juriului de la ChiXFactor.

Martorii duelului, cavalerii Richelieu şi Machiaveli ai partidului, sunt Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Arbitrul duelului, Ecaterina Andronescu, va striga, precum Rhianna „Man down!'. Se vor utiliza suliţe, florete, sau pistoale, lupta pe faţă, bărbătescă, sau românească, pe la spate? Doar duminică, de la ora 21.00, la Distractis Show, telespectatorii vor afla dacă Mircea Geoană a supravieţuit şi prin ce minune.

Tot în ediţia de duminică, 27 noiembrie, telespectatorii vor descoperi noi metode iniţiate de Ministerul Agriculturii pentru creşterea în greutate a animalelor: sunetologia şi entertainementul pentru animale – cum creşte în greutate o găină moţată pe muzica de Mozart, dacă berbecilor le prieşte heavy metal-ul şi de ce prepeliţele nu sunt considerate păsări ascultatoare.

De la necuvântătoare, câţiva dintre membrii trupei Distractis se îndreaptă către cuvântătoare şi trec pragul unei familii obişnuite dintr-un cartier obişnuit, care, conform noii legi votate de Senatul României, nu mai are voie să facă petreceri sau să se certe cu voce tare după ora 22.00, decât dacă are aprobarea scrisă a vecinilor. Cum rezolvă românul această problemă vom afla numai la Distractis Show, diseară, la TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare