; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Distractie in culori

20 October 2008

Rolul de mama nu o opreste pe Christina Aguilera sa lanseze un “best of” cu doua piese noi in luna noiembrie si sa lucreze de zor la urmatorul album.

In 2002, Christina Aguilera lasa la o parte scuturile de protectie si-si deschidea sufletul prin intermediul discului “Stripped”, la indemnul compozitoarei Linda Perry. Balada “Beautiful”, scrisa de Perry impreuna cu Aguilera, este un exemplu al chimiei artistice create de acest duet care s-a reunit recent pentru proiectul intitulat “Keeps Gettin’ Better”. “Beautiful” si “Keeps Gettin’ Better” sunt doua din track-urile alese pentru a marca un deceniu de activitate pe compilatia “Keeps Gettin’Better – A Decade of Hits”, ce va fi lansata oficial pe 11 noiembrie. Ascultand si comparand rezultatele colaborarii Perry-Aguilera descoperi sound-uri opuse ca substanta si mesaj, dar cu un nivel ridicat de coerenta si de priza la public. Cantareata de 28 de ani a dorit sa deseneze o linie finala inainte de deschiderea unui capitol nou in cariera ei, iar single-ul “Keeps Gettin’ Better” este o degustare a stilului trasat si exersat de Aguilera pentru 2009.

Pe urmele lui Warhol
Bineinteles, este vorba de o schimbare radicala, iar daca pentru “Back to Basics” (2006) calatoream inapoi in timp in anii ’30-’40, intr-o era glamour, dominata de jazz si dive elegante de la Hollywood, acum suntem proiectati cu toata viteza… in viitor. Universul gandit de Aguilera pentru urmatorul album este saturat intr-o multitudine de culori vii ce simbolieaza felul in care nasterea lui Max, acum noua luni, a transformat-o.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare