; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Descendants1

Disney pregătește continuarea filmului „Descendenții”

16 October 2015

În timp ce interesul fanilor pentru filmul original Disney Channel „Descendenții' este în continuă creștere la nivel mondial, ieri a fost comandat un scenariu de continuare al filmului. Scenariștii Sara Parriott şi Josann McGibbon vor avea rolul şi de producători executivi ai proiectului, „Descendenţii 2' (titlu este încă în lucru). Anunțul a fost făcut ieri de Gary Marsh, Președinte şi Chief Creative Officer, Disney Channels Worldwide. „Descendenţii' este cel de-al cincilea film cu cel mai mare rating creat de televiziunea prin cablu din toate timpurile.

Descendants1

Marsh a declarat „Indiferent de unitatea de măsură – locală şi globală – «Descendenţii» a devenit deja una dintre cele mai importante producții de divertisment ale anului şi suntem nerăbdători să cercetăm mai profund mitologia Auradon şi a Insulei Pierduților. Acest tip de narațiune captivantă şi inovatoare împreună cu clipurile noastre animate de scurt metraj «Descendenţii: Wicked World» şi campania unică trans-media, continuă să pregătească terenul pentru oportunități multiple de franciză la nivelul tuturor liniilor de activitate din cadrul The Walt Disney Company'.

Descendants

Lansat pe 31 iulie, „Descendenţii', un Film Original Disney Channel regizat de Kenny Ortega, coregraf şi producător executiv („High School Musical'), Wendy Japhet („An education', „The Italian Job') producător executiv, a înregistrat o audiență de peste 12.2 milioane (L+7) reprezentând numărul total de telespectatori în SUA, inclusiv 3.1 milioane adulți din categoria 18-49, devenind astfel cel mai vizionat film difuzat de o televiziune prin cablu în aproape trei ani în acel grup demografic. De asemenea, pelicula a înregistrat un record de vizionări prin intermediul aplicației WATCH Disney Channel, cu 3.3 milioane de vizualizări video din 24 iulie.

Puteți citi interviul cu Sofia Carson şi Booboo Stewart din „Descendenţii' aici.

Și aici aveți trailer-ul primei pelicule:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare