Homepage  / Vedete străine

Disney Plus pregăteşte un nou proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir

Disney Plus pregăteşte un nou proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir
7

de Roxana Mirea,

Disney Plus pregăteşte un nou proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir. Platforma de streaming face pregătiri intense pentru lansarea în Turcia, la mijlocul acestui an. Pe plan local, Disney Plus are mult de recuperat față de Netflix Turcia, care a lansat și lansează o mulțime de proiecte originale cu actori celebri, așa că a negociat cu mai mulți actori turci celebri.

Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir, nou proiect Disney Plus

Disney Plus face o nouă mișcare, în timp ce își continuă pregătirile pentru a începe difuzarea în Turcia la mijlocul acestui an. Potrivit ziarului Akşam, Disney Plus pregăteşte un nou proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir. Demet Özdemir și Can Yaman sunt protagoniștii serialului de mare succes „Vis de iubire”/ „Erkenci Kuș”. Chimia dintre ei a cucerit milioane de telespectatori din foarte multe țări. Este de asemenea de notorietate că, în timpul filmărilor, cei doi îndrăgiți actori au avut o relație sentimentală, deși nu au recunoscut niciodată.

În ceea ce o privește pe Hande Erçel, ea este partenera lui Kerem Bürsin din serialul „Dragostea plutește în aer” (Happy Channel) – la filmări, cei doi au devenit și iubiți, dar se pare că tocmai s-au despărțit.

Demet-Ozdemir-si-Ibrahim-Celikkol-actorii-din-„Prizoniera-destinului-s-au-despartit-de-partenerii-lor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Acțiunea din noul proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir se va concentra pe a face din viața lui Barıș Manço și Kemal Sunal un film semi-documentar. Vor fi susținute interviuri cu familiile celor două nume celebre pentru proiectul care va spune povestea lui Barış Manço (cântăreț) și Kemal Sunal (actor), potrivit albawaba.com.

Având în vedere că Disney Plus se va lansa în Turcia, platforma de streaming a negociat cu mai mulți actori pentru viitoarele producții.

Nume celebre precum Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu şi Hande Erçel au început pregătirile pentru noile lor proiecte.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton