Homepage  / Disney Plus

Disney Plus crește prețul abonamentului actual. Cum va arăta noua ofertă a platformei de streaming

Disney Plus crește prețul abonamentului actual. Cum va arăta noua ofertă a platformei de streaming

de Roxana Mirea,

Disney Plus vine cu noi schimbări pentru abonați. Platforma schimbă structura abonamentelor disponibile în România și va introduce două abonamente. Unul dintre abonamente va fi mai ieftin decât cel actual, iar al doilea, va fi mai scump. Iată de când intră în vigoare aceste schimbări.  

Disney Plus crește prețul la abonamente 

Disney Plus schimbă structura abonamentelor disponibile în România, iar această schimbare se va produce din 17 octombrie. Platforma de streaming va avea două abonamente, unul mai ieftin decât cel actual, iar altul mai scump. Pachetul care prezintă aceleași beneficii ca în prezent va fi mai scump.  

„Abonamentul Disney Plus costă în prezent 37 de lei pe lună sau 370 de lei pe an (12 luni la prețul a 10 luni). Din 17 octombrie, vor fi două abonamente: 

Standard: rezoluție maximă Full HD, fără HDR, redare simultană pe maxim 2 dispozitive. Costă 30 de lei/lună sau 300 lei/an. 

Premium: rezoluție maximă 4K, cu HDR, redare simultană pe maxim 4 dispozitive. Costă 50 de lei/lună sau 500 lei/an”, potrivit nwradu.ro. 

Despre Disney Plus 

Disney Plus este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton