; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doamna si Vagabondul

Disney nu iartă nimic! A fost găsit regizorul pentru versiunea live a animației „Doamna și Vagabondul”

20 March 2018

„Doamna și Vagabondul' / „Lady and the Tramp' (1955) este unul dintre filmele clasice Disney. Iar dacă e să-i credem pe cei de la site-ul Heat Vision, filmul este noul mare proiect al studiourilor.

 

După ce au refăcut în varianta cu actori „Frumoasa și Bestia', producătorii se încăpățânează în continuare. Vor reface: „Aladdin', „Cartea junglei', „Regele Leu' și-acum „Doamna și Vagabondul'. E greu de pariat dacă aceste filme își vor mai găsi spectatorii, sau la fel de mulți spectatori, ca originalele. Dar Disney e hotărât să-și refacă întreaga istorie.

Noul „Doamna și Vagabondul', care va mixa imaginile de sinteză cu cele reale, are programată premiera pentru anul 2019. Regizorul va fi Charlie Bean, care-a mai făcut până acum un singur lungmetraj, „Ninjago' / „The LEGO Ninjago Movie' (2017), și două seriale, „TRON: Uprising' și „Robotboy'.

Nu se știe deocamdată dacă noul film va ajunge pe marile ecrane sau va fi doar pentru noua platformă de streaming pe care se chinuie să și-o construiască Disney pentru a o lansa în 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare