; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eroii în pijama 1

Disney Junior lansează un nou serial, “Eroii în pijama”

16 May 2016

Astăzi se lansează la Disney Junior un nou serial – Eroii în pijama' – ce urmărește aventurile a trei supereroi preșcolari: Pisoi, Bufniță și Șopi. Programul se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, și în reluare, de la orele 9.10 și 21.25.

Eroii în pijama 1

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț acut al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș a adormit pentru a putea merge fără să fie văzuți.

Eroii în pijama 2

Când eroii noștri își pun pijamalele și își activează amuletele de animale, se transformă prin magie în alter ego-urile lor de supereroi dinamici, Pisoi, Bufnița și Șopi și devin „eroii în pijama'. Pisoi – foarte rapid și agil, Șopi – extrem de puternic și cu capacitatea de a se cățăra pe ziduri și Bufnița – cu abilitatea de a zbura și de a vedea la distanțe îndepărtate.

Eroii în pijama 3

Împreună cei trei pot face față oricărei situații, se îmbarcă în aventuri pline de acțiuni, rezolvă mistere, se luptă cu răufăcători și învață în același timp lecții valoroase. „Eroii în pijama' au pornit în noapte pentru a salva ziua

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare