; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rachel Zegler

Disney face schimbări radicale! Noua versiune „Albă ca Zăpada”va fi interpretată de o actriță metisă

23 June 2021

Disney a anunțat marți că actrița metisă Rachel Zegler a fost distribuită pentru a juca în noua versiune live- action „Albă ca Zăpada'.

Disney a anunțat marți că tânăra actriță Rachel Zegler va juca în versiunea live action a celebrului desen animat din 1937, Albă ca Zăpada.  Proiectul prevede un început ideal de carieră pentru tânăra actriță, acum în vârstă de 20 de ani, care a jucat și în remake-ul „West Side Story, a cărei premieră  va avea loc în decembrie.

Cu o  mamă columbiană și tată polonez, Rachel Zegler, acum în vârstă de 20 de ani, a fost selectată la 17 ani pentru a juca rolul Mariei în „West Side Story' a lui Steven Spielberg, a cărui echipă a audiat peste 30.000 de candidați. Echipa a fost deosebit de impresionată de vocea tinerei, care s-a remarcat deja în numeroase producții locale de muzicale din New Jersey, de unde provine.

„Abilitățile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei', a comentat Marc Webb, viitor director al noii versiuni a „Alba ca Zăpada', citat într-un mesaj trimis de un purtător de cuvânt al Disney.

„Redescoperirea basmului'

„Puterea, inteligenţa şi optimismul său vor deveni o parte integrantă a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney', a mai declarat Marc Webb, cunoscut pentru „The Amazing Spider-Man' (2012) şi „The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate' (2014).

Producția filmului va începe în 2022, a transmis Disney în cadrul unui comunicat. „Albă ca Zăpada' este adaptare a unei povești a fraților Grimm, doi lingviști germani care au publicat prima versiune în 1812. Alegerea unei actrițe metisă pentru a o interpreta pe cea care a fost, în 1937, prima eroină de film a Disney, este un nou semn de inflexiune pentru studio, mult timp acuzat că a ales în principal personaje principale albe.

Cântăreața cubano-americană Camila Cabello va apărea ca Cenușăreasa într-o altă adaptare live-action la sfârșitul acestui an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare