; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FERB, PHINEAS

Disney Channel va difuza un episod special din „Phineas și Ferb”

28 August 2014

Fanii “Războiul Stelelor” au motive de bucurie pentru că weekendul acesta aduce premiera unui episod special din serialul “Phineas și Ferb” la Disney Channel.

FERB, PHINEAS

În “Phineas şi Ferb: Războiul Stelelor”, povestea este plasată acum câţiva ani, într-o galaxie îndepărtată de Phineas şi Ferb, când cei doi se află într-un univers paralel – în timpul episodului IV Războiul Stelelor: O Nouă Speranţă. Cei doi fraţi se află în apropierea lui Luke Skywalker pe planeta Tatooine când R2-D2 și planurile Stelei Morţii ajung din greșeala în plano-motorul lor. Fiind nevoiţi să salveze soarta planetei, ei o angajează pilot pe Isabella, rivala lui Han Solo, pentru a-i ajuta să returneze planurile Alianței Rebelilor. Lucrurile se complică și mai tare când Stormtrooperul Candace vrea să îi prindă pe Rebeli și îi urmărește în întreaga galaxie în încercarea de a recupera planurile Stelei Morţii.

Episodul special se bucură de apariţia unor personaje clasice precum Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Princeta Leia, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, C-3PO si R2-D2.

Premiera are loc sâmbătă, 30 august, de la ora 10:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare