; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Desene cu Mickey (1)

Disney Channel va difuza, în premieră, sezonul 2 din „Desene cu Mickey”

17 November 2014

Al doilea sezon al serialului animat de comedie „Desene cu Mickey' debutează în România pe 18 noiembrie la ora 7:55, la Disney Channel, chiar în ziua aniversării celui mai îndrăgit personaj Disney. Noua serie amuzantă de scurtmetraje ni-l prezintă încă o dată pe Mickey confruntându-se cu diverse situaţii amuzante, dar şi cu momente emoţionate şi eroice.

[Not a valid template]

Noul sezon ni-l prezintă pe Mickey şi prietenii săi– Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy şi Pluto – într-o mulţime de locuri moderne din întreaga lume precum Spania, Olanda, Rusia, India şi SUA, dar şi într-o călătorie în spaţiu. Sezonul include, de asemenea, şi câteva episoade care o pun în lumina reflectoarelor pe Minnie Mouse.

Realizat prin intermediul tehnicii de animaţie 2D, estetica designului ne aduce aminte de începuturile lui Mickey şi împrumută omagial stilul îndrăzneţ al conceptului din 1930, dar nu înainte de a adăuga câteva note contemporane. Modul în care au fost desenate celelalte personaje prezintă o abordare similară, apropiindu-se de stilul „furtunul de cauciuc' pentru o animaţie mai vizibilă.

Decorul reflectă îndeaproape conceptul grafic al desenelor Disney din anii 1950 şi 1960. Pentru fanii Disney adevăraţi cu un ochi critic, echipa de producţie s-a concentrat de asemenea ocazional şi asupra altor personaje emblematice din patrimoniul de poveşti Disney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare