; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logo disney 2014

Disney Channel va avea o nouă imagine și un nou logo

18 July 2014

Disney Channel va lansa în România, începând cu 21 iulie 2014, un nou logo și o identitate grafică plină de viață.

logo disney 2014

Designul prezintă business-ul global, unificat printr-o imagine creativă și modernă ce aduce în prim plan chipurile, familiile și mediul telespectatorilor Disney Channel din întreaga lume.

În plus, noul branding reflectă trecutul Disney, în special semnătura lui Walt Disney ca parte integrantă din logo și gestul marcant al scrierii literei ‘D ce este utilizat in toate tipurile de media. Noul logo dinamic combină două simboluri clasice Disney – semnătura distinctă a fondatorului companiei Walt Disney și forma realizată din cele trei cercuri reprezentative pentru Mickey Mouse.

Toate promo-urile, clipurile de identitate și cele privind recomandările de programe vor afișa noul logo, stil grafic și paleta de culori. În timp ce logo-ul și identitatea vizuală se schimbă, promisiunea canalului, valorile brandului și conținutul nu se modifică.

În EMEA, noul branding a fost dezvăluit pentru prima dată cu ocazia transferului Disney Channel Germania de la varianta pay-TV la free-to-air în ianuarie 2014.

Citește și:

Disney Channel şi Disney Junior, programe surpriză în august

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare