; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bambi

Disney Channel şi Disney Junior, programe surpriză în august

16 July 2014

În luna august, Disney Channel şi Disney Junior au pregătit un program special. Cei mici vor putea urmări, în premieră, aventurile din “Phineas & Ferb Războiul Stelelor” (Disney Channel), dar au şi întâlnire cu cele mai îndrăgite filme – “Maşini” (duminică, 3 august), “Sofia, A fost o dată ca niciodată” (joi, 7 august), “Hai să strălucim” (vineri, 8 august) şi “Bambi” (duminică, 10 august).

PHINEAS, FERB

În “Phineas si Ferb: Razboiul Stelelor“, cei doi fraţi se află în apropierea lui Luke Skywalker pe planeta Tatooine când planurile lui R2-D2 și Stelei Morţii ajung din greșeala în plano-motorul lor. Fiind nevoiţi să salveze soarta planetei, ei o angajează pilot pe Isabella, rivala lui Han Solo, pentru a-i ajuta să returneze planurile Alianței Rebelilor. Lucrurile se complică și mai tare când Stormtrooperul Candace vrea să îi prindă pe Rebeli și îi urmărește în întreaga galaxie în încercarea de a recupera planurile Stelei Morţii.

Premiera are loc sâmbătă, 30 august, de la ora 10:00.

 

Disney Channel: “Minnie & You” sezonul 2

În luna august se difuzează 10 episoade noi din seria “Minnie & You” pline cu idei creative pentru a aduce cat mai mult din stilul îndrăgitei Minnie în viața micuţelor telespectatoare.

Din 4 august de luni până vineri de la 9:25 și în reluarea de la 11:30 şi 18:50.

 

Disney Channel:“Jurnal de vacanţă”

Un nou serial de comedie se lansează în luna august: Jurnal de vacanţă. Programul spune povestea a patru tinere, Dana, Eleanor, Tamara şi Daffy, care au locuit în aceeaşi cladire din Tel Aviv de când erau în clasa I, și care au jurat că vor rămâne prietene pe veci. Dar în vacanța de vară când fetele au 15-16 ani, Dana se mută în Italia. Pentru a rămâne în legătură cu ea, Eleanor, Daffy si Tamara intră zilnic pe Internet și o includ pe Dana în aventurile lor amuzante de vara. Cele trei fete plănuiesc de asemenea să lucreze pentru a strânge bani să o viziteze în Milano în ultima săptămâna de vacanță. Dar atunci când vine momentul să plece, oare vor reuși fetele să depășească obstacolele care pun în pericol prietenia lor de-o viata?

Din 18 august, de luni până vineri de la 15:15 și în reluare de la 19:50 și 22:05.

 

Disney Junior: “Jake și Pirații din Țara de Nicăieri”, Sezonul 3: Caută-l pe Căpitanul Hooks

Disney Junior dedică două săptămâni celui mai neînduplecat personaj din Țara de Nicăieri, Căpitanul Hook, in perioada 28 iulie- 10 august. În fiecare săptămână, de luni până vineri, de la ora 9:35, vor fi difuzate episoade duble cu Căpitanul Hook, urmate în weekend în zilele de sâmbătă (pe 2 și 9 august, la ora 9:35) de două noi episoade din sezonul 3 al serialului “Jake și Pirații din Țara de Nicăieri”.

135659_624

Disney Junior: “Rățoiul Norocos”

În luna august se lansează primul film original Disney Junior: “Rățoiul Norocos”. Filmul prezintă povestea unui rățoi de cauciuc numit Norocosul care nu trece de inspecția tehnică din fabrica de jucării și ale noilor sale prietene – o femelă hipopotam cu ochii de culori diferite, numită Flo, și o țestoasă timidă numită Snap – în timp ce se află în derivă pe mare după ce nava care îi transportă este prinsă într-o furtună.

Premiera filmului “Rățoiul norocos” are loc pe 23 august la ora 10:00 și se difuzează apoi în reluare la 14:00, 16:55 și 20:05.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare