; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney Channel si Disney Junior au program special de 1 iunie

31 May 2013

Disney Channel întâmpină ziua copiilor cu un episod special din serialul “Jessie” de la ora 11:00. În plus, cei mai mici vor avea ocazia să urmărească sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, episoadele pe care le-au pierdut din serialul animat “Sofia I”, în serii de câte trei episoade, la Disney Junior.

Ce se întâmplă în episodul special “Jessie”

În sfârşit, Jessie primeşte o şansă în showbusiness, în episodul special, dublu, intitulat Marea lovitură a lui Jessie, ce poate fi urmărit la Disney Channel, sâmbătă, 1 iunie, la ora 11:00.

Jessie primeşte un rol de cascador, ca dublură a actriţei australiene de succes Shaylee Michaels (interpretată de Maia Mitchell, vedeta noului film Disney Channel Original, “Plaja Adolescenţilor”). Este marea lovitură a lui Jessie, iar cele două actriţe se împrietenesc. Dar situaţia se înrăutăţeşte când regizorul filmului, care este şi prietenul lui Shaylee, o invită pe Jessie în oraş…

Începe sezonul al doilea din “Buticul cu Fundiţe al lui Minnie”!

Luna iunie continuă într-o atmosferă veselă, căci luni (3 iunie), la ora 11.30, are loc lansarea sezonului al doilea al serialului “Buticul cu Fundiţe al lui Minnie” la Disney Junior.

Inspirat de episodul “Buticul cu Fundiţe al lui Minnie” din serialul “Clubul lui Mickey Mouse”, acest nou serial de animaţie o are în centrul său pe moderna Minnie, într-o varietate de roluri: de la hostess, organizator de petreceri, consultant pe probleme de modă până la ghid turistic. Ea apare alături de câţiva dintre prietenii săi, precum Daisy Duck ori văcuţa Clarabelle.

In primul episod din sezonul II, care se numeşte “Piano Movers And Shakers”, Daisy Duck câştigă un premiu şi este extrem de încântată când i se aduce acasă un pian, dar problema e că acesta nu încape pe uşa buticului. Odată problema rezolvată, o aşteaptă altă surpriză …

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare