; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SARAH HYLAND, MATT PROKOP

Program special: Disney Channel sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor

13 February 2014

MATT PROKOP, SARAH HYLANDDisney Channel sărbătoreşte ziua de 14 februarie cu episoade pline de dragoste din seriale precum “Câinele Blogger” şi “Baftă Charlie”, de la 15:15, urmate de filmul romantic “Tocilarul Fermecător”, la 19:20.

Starul filmului original Disney Channel Matt Prokop este deja în familia Disney Channel, cu roluri în seriale de succes precum “Hannah Montana” (în rolul lui Troy), în rolul lui Evan din “Baftă Charlie” şi în rolul lui Jimmie din filmul “Liceul Muzical 3: Absolvirea”.

Sarah Hyland (“Modern Family”) interpretează rolul lui Dylan Schoenfield, fata celebră din Academia Woodlands, care îşi scapă din greşeală geanta scumpă în fântâna mall-ului. Ea este surprinsă când tocilarul Josh Rosen (Prokop) încearcă să o recupereze pentru ea. Dar la schimb pentru salvarea genţii, Dylan trebuie să fie subiectul documentarului lui Josh. Ea speră că filmul o va ajuta în campanie pentru a fi aleasă regina Blossom. Ei încep să se cunoască mai bine şi Josh hotăreşte că filmul trebuie să o prezinte în mod real pe Dylan lumii. Cum va reacţiona Dylan când va vedea cum o percepe lumea?

Serial în premieră

Sâmbătă, 15 februarie, la 09:00, are loc premiera “Sirenele Mako”. Serialul începe cu un episod dublu şi va continua cu noi episoade, duminică, 16 februarie, la 09:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică din lună, la aceeaşi oră.

Tinerele sirene poznaşe, Lyla, Nixie şi Sirena, gardienii Insulei Mako, nu reusesc să îl oprească pe Zac, în vârstă de 16 ani, să nu cadă în Piscina sacră a Lunii şi să devină o sirenă. Decât să fie pentru totdeauna alungate, sirenele trebuie să obţină picioare, să se aventureze pe pământ şi să îi ia înapoi noile puteri ale lui Zac.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare