; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney Channel România lansează cel de-al doilea sezon din “Jessie”

15 March 2013

Sâmbătă, pe 16 martie, la ora 10.30, Disney Channel prezintă în premieră cel de-al doilea sezon al serialului “Jessie”.

Serialul a avut un succes remarcabil, fiind nominalizat recent  la premiile BAFTA (British Academy Childrens Awards), la categoria TV – Votul Copiilor.

Îndrăgitul serial de comedie, ce o are în distribuție pe preferata copiilor și adolescenților, Debby Ryan, reprezintă cea mai de succes lansare Disney Channel, în rândurile copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani și este în prezent unul dintre cele mai apreciate seriale Disney.

Serialul a cunoscut un succes uriaș de o parte și de cealaltă a Oceanului Atlantic, în timp ce în Statele Unite ale Americii este cel mai urmărit program pentru copiii între 2 și 11 ani și adolescenții cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Adam Bonnett, Senior Vice President la Original Programming Disney Channels Worldwide, a anunțat recent că urmează să fie lansat și un film original Disney Channel, bazat pe acest serial. Proiectul va fi coordonat de Pamela Eells OConnell, producătorul executiv și creatorul serialului Jessie, și co-producătorul Adam Lapidus.

Reconstruind perfect realitatea, primul episod al celui de-al doilea sezon o prezintă pe Jessie din momentul în care se înscrie la un curs de improvizație și începe, astfel, să-și urmeze visul de a deveni actriță. Cu toate acestea, drumul său este presărat cu mici obstacole, precum invidia celor din jurul său, pe care trebuie să le depășească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare